Beta sürümünü yüklemeden önce hangi sürümdeydin ?
JailbreakTR
11.4 deydim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Beta sürümünü yüklemeden önce hangi sürümdeydin ?
JailbreakTR
11.4 deydim
Yaptım cihaz 11.3 görünüyordu fakat betaya geçti geri yükleme yapmak istediğim de geri yükleme yapamazsınız şuan olduğunuz sürüm eski diye uyarı verip yükleme yapmadı
hey selam, houdini beta 3 ios 11.3.1 jailbreak deneyen varmı çöp oluşturuyormu ? ipaboxtan yükledim daha jb yapmadım stabil değil diye, yapan varsa sistem dosyalarına ulaşabiliyormu ? Bu jb çöp oluşturuyormu root dizinine ?
Yayınlanan houdini ipası son kullanıcı için geçerli değil developer hesabı gereklihey selam, houdini beta 3 ios 11.3.1 jailbreak deneyen varmı çöp oluşturuyormu ? ipaboxtan yükledim daha jb yapmadım stabil değil diye, yapan varsa sistem dosyalarına ulaşabiliyormu ? Bu jb çöp oluşturuyormu root dizinine ?
Hocam developer hesabı gerekli değilmiElectra da bazı kullanıcılar ‘error: to panga’ hatası alıyordu sebebi ‘Houdini’ kullanmaktan kaynaklıdı bazıları bunun yüzünden sürüm güncelledi bazıları elle tek tek silmekle uğraştı. Onun için sağlıklı jb aracını beklemekte fayda var. İlla deneyeceksiniz tavsiye yedek ikinci cihazdır![]()
Geri yüklemeyi boşver be zaten 11.4'de aldığın geri yüklemeyi 11.3'e yükleyemezsin.
Profil engelleyen işlemi yap bitti
JailbreakTR
Gerekliydi ama bir şekilde Mac üzerinden yükleyenler var ara ara yeniden başlatma döngüsüne giriyor onun için gerek yok denemeyeHocam developer hesabı gerekli değilmi
O kadar bağış topladı sen de 1000 ben diyeyim 5000$Adamın sanki tek işi jb...Adam çizgi film izliyor diye küfrediyorlar![]()
O kadar bağış topladı sen de 1000 ben diyeyim 5000$
O Bağışla sana iphone X alacakmış hemde Ellemelik
JailbreakTR
Efsane ustam şimdi 11.4 jailbreak gelir migiden gitdi bari önümüzde hiç ne var
11.4 için açıklanan görünen bir çalışma şimdilik yokEfsane ustam şimdi 11.4 jailbreak gelir migiden gitdi bari önümüzde hiç ne var
Bir gün gelir O günü bekle mutlaka o günde gelir
JailbreakTR
Efsane ustam şimdi 11.4 jailbreak gelir migiden gitdi bari önümüzde hiç ne var
O gün gelene kadar benim çoçukları liseye gider galiba
Shhs kaydı aldıysan bir ümit şanslısınız
Yıl sonunu bekle derim
JailbreakTR
![]()
Kayıt dediğin buysa aldım