Neler yeni

Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

11.4 deydim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

11.3 Beta 6 imzası halen açıkmı bilmiyorum, bak imzası halen açıksa..? Cihazı Ayarlardan sil ve etkinleşme için Wifi yi açma! sonra bak Cihaz hangi sürümde.

JailbreakTR

Yaptım cihaz 11.3 görünüyordu fakat betaya geçti geri yükleme yapmak istediğim de geri yükleme yapamazsınız şuan olduğunuz sürüm eski diye uyarı verip yükleme yapmadı

hey selam, houdini beta 3 ios 11.3.1 jailbreak deneyen varmı çöp oluşturuyormu ? ipaboxtan yükledim daha jb yapmadım stabil değil diye, yapan varsa sistem dosyalarına ulaşabiliyormu ? Bu jb çöp oluşturuyormu root dizinine ?

Yaptım cihaz 11.3 görünüyordu fakat betaya geçti geri yükleme yapmak istediğim de geri yükleme yapamazsınız şuan olduğunuz sürüm eski diye uyarı verip yükleme yapmadı

Geri yüklemeyi boşver be zaten 11.4'de aldığın geri yüklemeyi 11.3'e yükleyemezsin.

Profil engelleyen işlemi yap bitti

JailbreakTR

hey selam, houdini beta 3 ios 11.3.1 jailbreak deneyen varmı çöp oluşturuyormu ? ipaboxtan yükledim daha jb yapmadım stabil değil diye, yapan varsa sistem dosyalarına ulaşabiliyormu ? Bu jb çöp oluşturuyormu root dizinine ?

Stabil bir jailbreak kullanmak istiyorsanız lütfen o tür araçlardan uzak durun.

JailbreakTR

Yayınlanan houdini ipası son kullanıcı için geçerli değil developer hesabı gerekli

Electra da bazı kullanıcılar ‘error: to panga’ hatası alıyordu sebebi ‘Houdini’ kullanmaktan kaynaklıdı bazıları bunun yüzünden sürüm güncelledi bazıları elle tek tek silmekle uğraştı. Onun için sağlıklı jb aracını beklemekte fayda var. İlla deneyeceksiniz tavsiye yedek ikinci cihazdır 👍🏾

Electra da bazı kullanıcılar ‘error: to panga’ hatası alıyordu sebebi ‘Houdini’ kullanmaktan kaynaklıdı bazıları bunun yüzünden sürüm güncelledi bazıları elle tek tek silmekle uğraştı. Onun için sağlıklı jb aracını beklemekte fayda var. İlla deneyeceksiniz tavsiye yedek ikinci cihazdır 👍🏾
Hocam developer hesabı gerekli değilmi

Geri yüklemeyi boşver be zaten 11.4'de aldığın geri yüklemeyi 11.3'e yükleyemezsin.

Profil engelleyen işlemi yap bitti

JailbreakTR

Geri yükleme de yapmadım zaten fakat telefon her açtığımda o uyarı karşıma çıkıyordu ve yukarıdan bildirimlere baktığım da da çıkıyor su ben de iOS 11.4 geri dönüş yaptım iki de bir karşıma çıkıp duruyordu

Shhs kaydı aldıysan bir ümit şanslısınız

933e39b6ca8602a7cd42da46638b1c9e.png

Kayıt dediğin buysa aldım

Geri