Neler yeni

Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

Günler önce okuduğum mesajlar da da 1 hafta içinde paylaşacak diyordunuz şimdi okuduğum mesajlar da da 1 hafta söyleniyor. Daha mı olmadı bir hafta. 😂😂

Günler önce okuduğum mesajlar da da 1 hafta içinde paylaşacak diyordunuz şimdi okuduğum mesajlar da da 1 hafta söyleniyor. Daha mı olmadı bir hafta.

Açığın biri geçen hafta paylaşıldı coolstar ve başka geliştiriciler bununla uğraşıyor şimdilik. Yeni açığı bekliyoruz bu yayınlanmış olana göre daha iyi geliştirici hesabı istemiyor en azından

JailbreakTR

Electra ~ iOS 11.0-11.1.2 Jailbreak

O zamanlar ben bu sitede üye değildim ve ne kadar şanssız olduğumu hissediyorum şimdi.
İnşALLAH bu haberin 11.3.1 versiyonunu tez vakit’de alırız.
Bu sitede üye olmayan ve bu siteden haberi olmayan ne yazık ki herşey için geç kalmıştır.
Adminlere ve kurucuya teşekkürler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

S.a arkaşlar ben şuan şos 11.4 deyim ve telefonum iPhone 6 ve shsh kaydı aldım aldığım shsh sürümleri resim de bunlara nasıl dönüş yapabilirim
2fec8d15e3861f737b2ccd091e005b7a.png

@Dogukan bu gün sana atar yaptım kusura bakma şirketteydim toplantıda patron delirtti beni sana patladım kusura bakma bir de bu coolstar delirtti beni
[automerge]1528582532[/automerge]

Şuan hiç bir şekilde yapamazsın o sürümlere
Kardeş özenti biri olduğunu birde tweter hesabını farkedince sorun etmedim zaten ;)

Lan beer neden diğer açığı bu kadar geç başlatıyor.Ayrıca dev hesap gerektirmeyen açık üzerinden araç çıkarılacaksa coolstar şuan neden diğer açık üzerinde çalışıyor.Şuanki çalışmaları diğer açığa entegre edebilir mi yoksa o açık içinde baştan mı çalışma yapması gerekli ?

Lan beer neden diğer açığı bu kadar geç başlatıyor.Ayrıca dev hesap gerektirmeyen açık üzerinden araç çıkarılacaksa coolstar şuan neden diğer açık üzerinde çalışıyor.Şuanki çalışmaları diğer açığa entegre edebilir mi yoksa o açık içinde baştan mı çalışma yapması gerekli ?

İan Beer ve Coolstar ın şu anda ne yaptıklarını kimse bilmiyor onun için.. "Neden" sorusu doğmaz burdan çünkü ne yaptıklarını bilmiyoruz

JailbreakTR

@efsane6 Hocam coolstarın dediğine göre cihaz kapanıp açılınca manuel olarak yapılan yüklemeler silinecek.Cydia üzerinden yapılan yüklemeler silinecek mi bu doğrultuda.Örnek veriyorum bir tweak için düzenleme yada türkçeleştirme yaptık diyelim onlar gidecek sanırım.Bunların yedeğini almamız gerekecek.16 gb cihazlarda hafıza sıkıntısı olabilir yedekleme yüzünden.Bunh mu anlatmak istiyor coolstar?Ayrıcs yayınlanacak 2. Açıkta da aynı şeyler geçerli olur mu acaba ?

@efsane6 Hocam coolstarın dediğine göre cihaz kapanıp açılınca manuel olarak yapılan yüklemeler silinecek.Cydia üzerinden yapılan yüklemeler silinecek mi bu doğrultuda.Örnek veriyorum bir tweak için düzenleme yada türkçeleştirme yaptık diyelim onlar gidecek sanırım.Bunların yedeğini almamız gerekecek.16 gb cihazlarda hafıza sıkıntısı olabilir yedekleme yüzünden.Bunh mu anlatmak istiyor coolstar?Ayrıcs yayınlanacak 2. Açıkta da aynı şeyler geçerli olur mu acaba ?

Eğer başka bir çözüm bulmazsa 16 GB olan Cihazlar fazla Tweak yükleyemezler..

ikinci açık varmı veya varsa öyle bir açık ve neler değişeceğini şu anda kimse bilemez.
Bekleyip göreceğiz

JailbreakTR

Selam benim cihaz iOS 11.3.6 beta yükledim jailbreak gelse yüklenir mi telefon iPhone 6 16 gb

Geri