Günler önce okuduğum mesajlar da da 1 hafta içinde paylaşacak diyordunuz şimdi okuduğum mesajlar da da 1 hafta söyleniyor. Daha mı olmadı bir hafta.![]()
Kardeş özenti biri olduğunu birde tweter hesabını farkedince sorun etmedim zaten@Dogukan bu gün sana atar yaptım kusura bakma şirketteydim toplantıda patron delirtti beni sana patladım kusura bakma bir de bu coolstar delirtti beni
[automerge]1528582532[/automerge]
Şuan hiç bir şekilde yapamazsın o sürümlere
Duyuru - Jailbreak için son bir ŞansS.a arkaşlar ben şuan şos 11.4 deyim ve telefonum iPhone 6 ve shsh kaydı aldım aldığım shsh sürümleri resim de bunlara nasıl dönüş yapabilirim![]()
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Lan beer neden diğer açığı bu kadar geç başlatıyor.Ayrıca dev hesap gerektirmeyen açık üzerinden araç çıkarılacaksa coolstar şuan neden diğer açık üzerinde çalışıyor.Şuanki çalışmaları diğer açığa entegre edebilir mi yoksa o açık içinde baştan mı çalışma yapması gerekli ?
@efsane6 Hocam coolstarın dediğine göre cihaz kapanıp açılınca manuel olarak yapılan yüklemeler silinecek.Cydia üzerinden yapılan yüklemeler silinecek mi bu doğrultuda.Örnek veriyorum bir tweak için düzenleme yada türkçeleştirme yaptık diyelim onlar gidecek sanırım.Bunların yedeğini almamız gerekecek.16 gb cihazlarda hafıza sıkıntısı olabilir yedekleme yüzünden.Bunh mu anlatmak istiyor coolstar?Ayrıcs yayınlanacak 2. Açıkta da aynı şeyler geçerli olur mu acaba ?
![]()
JailbreakTR
Selam benim cihaz iOS 11.3.6 beta yükledim jailbreak gelse yüklenir mi telefon iPhone 6 16 gb
Evet yüklenir
JailbreakTR
Fakat iOS yeni sürüm uyarısı ikide bir çıkıyor onu kapatma şansım varmı
TvOS beta profili yüklenem gerekiyor.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Nerden ve nasıl yüklerim
Nerden ve nasıl yüklerim
Güzelim 9.3.3'ün kıymetini bilmedin işte.. şimdide böyle kaldın