Fotoğraftaki beyefendi kim acaba üstad?
Arkadaşım niye bu kadar gerginsiniz niye dalga geçelim bilmiyoruz soruyoruz. Dovseydiniz bari bu sakin olunKardeşim dalga mı geçiyorsunuz birinin zaten adı min spark diğeri de lan beer
Harbiden Beton gibi oturuyordu telefona. TaiG'den sonra Pangu programında defalarca Jailbreak cihaza yüklensin diye uğraştığımı da biliyorum. Eski model arabaya marş aldırmaya çalışmak gibiydi.IOS 8.1.3 - 8.4 kadar vardı Sonra 8.4.1 çıkmıştı...Taig ile JB yapardık %60'da takılırdı JB yaparken ama Cydia bir kere gözüktümü Beton gibi oturuyordu cihaza
JailbreakTR
Kesinlikle katılıyorum. Bu kadar heyecanlı topluluk yoktu, çünkü artistlik yapan gruplar yoktu.Aynen oyle yapiyordu ozamanlar adamlar ne bagis ne baska birsey istemiyolardi halka calisiyolardi resmen. Twekler sourceler ne guzel hersey manuel kuruyoduk. Simdi ise adamlarin jb yapmasi icin keyiflerini bekliyoruz resmen
Sınavları biraz beklesin yahu. Bu kadar insan bu adamı bekliyor.e normaldir arkadaşlar sonuçta o da insanbiraz beklemek daha iyi acele işe şeytan karışır
![]()
Xiaomi Mi Note 3. Geliştirici hesabı alman gerekirse sat iPhone'u geç misler gibi Android [Root] lu cihaza. Memlekette $99 ne kadar ediyor unutmayalım(!)Şeytan şuan sat telefonu diyor karıştı bile
Bu CoolStar'ın hareketlerini görsem paylaşırken kendimi salak gibi hissederdim. CoolStar'ın dilendiği paranın çok daha fazlasını verecek kişiler vardır eminim!Bence biraz daha beklemekte fayda var.. Şu anda akıllarda Ian Beer neden hala dev hesabı gerektirmeyen exploit i paylaşmadı sorusu olmadı bence![]()
Bu konuda merak ettiğim bir şey var hocam. Bu FutureRestore'da işleme başladıktan sonra oldu da hata aldık ve işlem gerçekleşemedi diyelim. Kurulu sistemi etkiliyor mu, yani denemelerin zararı var mı?sorun olabilir o shsh lar farklı bir kaç değer eklenerek alındı. İlerleyen zamanda gelecek olan FR ile anlayabileceğiz.. şu anda beklemekten başka çare yok
Hayda! 7 sayfa yorum okudum, kafam patatese döndü ama bu gönderiyle güldüm. Yazık günah![]()
Gözünü sevdiğimin jailbreak i sen bulunmaz nimetsin
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
iOS 11.3.1 Jailbreak çıktığında 1 hafta falan foruma uğrama bence sen hocam. Bi' dağılsın hava.Bırakın biraz keyfini süreyim yarın öbür gün jb çıktığında beni linç edersiniz nasılsa
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İstemsizce güldüm. Gerçekten öyle. Alanlar farklı, Türkçemiz aynı.Kafanı yormana gerek Yok onlar kendileri bilmiyorlar ne konuştuklarını.. (hackerlarin bir dili var) unutma
JailbreakTR
Ağzımı açmaya korkar oldum kafa göz dalacak gibiler:))Adama niye atarlanıyorsunuz sanki bilmek zorunda :) Sanki resimdekiler Başbakan![]()
Adama niye atarlanıyorsunuz sanki bilmek zorunda :) Sanki resimdekiler Başbakan![]()
Valla çok güldüm ya cidden öyle bi ortam var herkes gergin hocaaaam coolstar milleti birbirine düşürdüAğzımı açmaya korkar oldum kafa göz dalacak gibiler:))
Valla konuya bi geldin pir geldin maşallah 7 sayfa yorum okumak :)Harbiden Beton gibi oturuyordu telefona. TaiG'den sonra Pangu programında defalarca Jailbreak cihaza yüklensin diye uğraştığımı da biliyorum. Eski model arabaya marş aldırmaya çalışmak gibiydi.
Kesinlikle katılıyorum. Bu kadar heyecanlı topluluk yoktu, çünkü artistlik yapan gruplar yoktu.
Sınavları biraz beklesin yahu. Bu kadar insan bu adamı bekliyor.
Xiaomi Mi Note 3. Geliştirici hesabı alman gerekirse sat iPhone'u geç misler gibi Android [Root] lu cihaza. Memlekette $99 ne kadar ediyor unutmayalım(!)
Bu CoolStar'ın hareketlerini görsem paylaşırken kendimi salak gibi hissederdim. CoolStar'ın dilendiği paranın çok daha fazlasını verecek kişiler vardır eminim!
Bu konuda merak ettiğim bir şey var hocam. Bu FutureRestore'da işleme başladıktan sonra oldu da hata aldık ve işlem gerçekleşemedi diyelim. Kurulu sistemi etkiliyor mu, yani denemelerin zararı var mı?
Hayda! 7 sayfa yorum okudum, kafam patatese döndü ama bu gönderiyle güldüm. Yazık günah
iOS 11.3.1 Jailbreak çıktığında 1 hafta falan foruma uğrama bence sen hocam. Bi' dağılsın hava.
İstemsizce güldüm. Gerçekten öyle. Alanlar farklı, Türkçemiz aynı.
Şu an tüyü nasıl dikeceğim diye düşünüyordur coolstar. Çuvalladı. Arada sırada tweet atarak milletin gazını alıyor geçiştirmeye çalışıyor.Bu jailbreak diyor 16 gb olan cihazları biraz zorlayacak diyor ulan gerekirse ben Facebook Twitter İnstageam silerim coolstar aşkım sen paylaştaaa
Şu an tüyü nasıl dikeceğim diye düşünüyordur coolstar. Çuvalladı. Arada sırada tweet atarak milletin gazını alıyor geçiştirmeye çalışıyor.
11.3.0 update veya 11.1.2 downgrade yapmasini bilen linki olan varmi ? ikisinden birini yapmam gerekli 11.2.2 cikmiycak belli ki.
@omeraksoy Başkan Twitter’da herkese dev account var mı diye soruyor.99 doların peşine düşmüşçıksın yeterki ortak alınır 3-5 dolar verirsin
![]()
1 hafta içinde inşallah :-)Sizce ian vfs exploit İ ne zaman açıklar fikri olan var mı?
Umarım ya ian açıklamadan her şey boş hayal zaten1 hafta içinde inşallah :-)