Neler yeni

Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

Kardeşim dalga mı geçiyorsunuz birinin zaten adı min spark diğeri de lan beer
Arkadaşım niye bu kadar gerginsiniz niye dalga geçelim bilmiyoruz soruyoruz. Dovseydiniz bari bu sakin olun
[automerge]1528578446[/automerge]
Hangisi İan beer hangisi min spark sorduk dalgamı anladınız

IOS 8.1.3 - 8.4 kadar vardı Sonra 8.4.1 çıkmıştı... Taig ile JB yapardık %60'da takılırdı JB yaparken ama Cydia bir kere gözüktümü Beton gibi oturuyordu cihaza

JailbreakTR
Harbiden Beton gibi oturuyordu telefona. TaiG'den sonra Pangu programında defalarca Jailbreak cihaza yüklensin diye uğraştığımı da biliyorum. Eski model arabaya marş aldırmaya çalışmak gibiydi.

Aynen oyle yapiyordu ozamanlar adamlar ne bagis ne baska birsey istemiyolardi halka calisiyolardi resmen. Twekler sourceler ne guzel hersey manuel kuruyoduk. Simdi ise adamlarin jb yapmasi icin keyiflerini bekliyoruz resmen
Kesinlikle katılıyorum. Bu kadar heyecanlı topluluk yoktu, çünkü artistlik yapan gruplar yoktu.

e normaldir arkadaşlar sonuçta o da insan :D biraz beklemek daha iyi acele işe şeytan karışır :D
Sınavları biraz beklesin yahu. Bu kadar insan bu adamı bekliyor.

Şeytan şuan sat telefonu diyor karıştı bile
Xiaomi Mi Note 3. Geliştirici hesabı alman gerekirse sat iPhone'u geç misler gibi Android [Root] lu cihaza. Memlekette $99 ne kadar ediyor unutmayalım(!)
Bence biraz daha beklemekte fayda var.. Şu anda akıllarda Ian Beer neden hala dev hesabı gerektirmeyen exploit i paylaşmadı sorusu olmadı bence ;)
Bu CoolStar'ın hareketlerini görsem paylaşırken kendimi salak gibi hissederdim. CoolStar'ın dilendiği paranın çok daha fazlasını verecek kişiler vardır eminim!

sorun olabilir o shsh lar farklı bir kaç değer eklenerek alındı. İlerleyen zamanda gelecek olan FR ile anlayabileceğiz.. şu anda beklemekten başka çare yok
Bu konuda merak ettiğim bir şey var hocam. Bu FutureRestore'da işleme başladıktan sonra oldu da hata aldık ve işlem gerçekleşemedi diyelim. Kurulu sistemi etkiliyor mu, yani denemelerin zararı var mı?

de23625acc923e8cf990a5eef1df8022.png

Gözünü sevdiğimin jailbreak i sen bulunmaz nimetsin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hayda! 7 sayfa yorum okudum, kafam patatese döndü ama bu gönderiyle güldüm. Yazık günah :alkış:

Bırakın biraz keyfini süreyim yarın öbür gün jb çıktığında beni linç edersiniz nasılsa

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
iOS 11.3.1 Jailbreak çıktığında 1 hafta falan foruma uğrama bence sen hocam. Bi' dağılsın hava.

Kafanı yormana gerek Yok onlar kendileri bilmiyorlar ne konuştuklarını.. (hackerlarin bir dili var) unutma

JailbreakTR
İstemsizce güldüm. Gerçekten öyle. Alanlar farklı, Türkçemiz aynı.

Forum şuanda çok gergin nedeni de anladığım kadarıyla herkesin çok fülüt çalması. Bilen konuşuyor fakat icraat yok.

Ağzımı açmaya korkar oldum kafa göz dalacak gibiler:))
Valla çok güldüm ya cidden öyle bi ortam var herkes gergin hocaaaam coolstar milleti birbirine düşürdü
[automerge]1528579400[/automerge]
Harbiden Beton gibi oturuyordu telefona. TaiG'den sonra Pangu programında defalarca Jailbreak cihaza yüklensin diye uğraştığımı da biliyorum. Eski model arabaya marş aldırmaya çalışmak gibiydi.

Kesinlikle katılıyorum. Bu kadar heyecanlı topluluk yoktu, çünkü artistlik yapan gruplar yoktu.

Sınavları biraz beklesin yahu. Bu kadar insan bu adamı bekliyor.

Xiaomi Mi Note 3. Geliştirici hesabı alman gerekirse sat iPhone'u geç misler gibi Android [Root] lu cihaza. Memlekette $99 ne kadar ediyor unutmayalım(!)

Bu CoolStar'ın hareketlerini görsem paylaşırken kendimi salak gibi hissederdim. CoolStar'ın dilendiği paranın çok daha fazlasını verecek kişiler vardır eminim!

Bu konuda merak ettiğim bir şey var hocam. Bu FutureRestore'da işleme başladıktan sonra oldu da hata aldık ve işlem gerçekleşemedi diyelim. Kurulu sistemi etkiliyor mu, yani denemelerin zararı var mı?

Hayda! 7 sayfa yorum okudum, kafam patatese döndü ama bu gönderiyle güldüm. Yazık günah :alkış:

iOS 11.3.1 Jailbreak çıktığında 1 hafta falan foruma uğrama bence sen hocam. Bi' dağılsın hava.

İstemsizce güldüm. Gerçekten öyle. Alanlar farklı, Türkçemiz aynı.
Valla konuya bi geldin pir geldin maşallah 7 sayfa yorum okumak :)

Bu jailbreak diyor 16 gb olan cihazları biraz zorlayacak diyor ulan gerekirse ben Facebook Twitter İnstageam silerim coolstar aşkım sen paylaştaaa

Bu jailbreak diyor 16 gb olan cihazları biraz zorlayacak diyor ulan gerekirse ben Facebook Twitter İnstageam silerim coolstar aşkım sen paylaştaaa
Şu an tüyü nasıl dikeceğim diye düşünüyordur coolstar. Çuvalladı. Arada sırada tweet atarak milletin gazını alıyor geçiştirmeye çalışıyor.

11.3.0 update veya 11.1.2 downgrade yapmasini bilen linki olan varmi ? ikisinden birini yapmam gerekli 11.2.2 cikmiycak belli ki.

@Dogukan bu gün sana atar yaptım kusura bakma şirketteydim toplantıda patron delirtti beni sana patladım kusura bakma bir de bu coolstar delirtti beni
[automerge]1528582532[/automerge]
11.3.0 update veya 11.1.2 downgrade yapmasini bilen linki olan varmi ? ikisinden birini yapmam gerekli 11.2.2 cikmiycak belli ki.

Şuan hiç bir şekilde yapamazsın o sürümlere

@omeraksoy Başkan Twitter’da herkese dev account var mı diye soruyor.99 doların peşine düşmüş :D çıksın yeterki ortak alınır 3-5 dolar verirsin :D

Flipside, cihazınızı jailbreak olmayan kırık moduna geçirdiğinizde en azından jailbreak tespitinin tetiklenmeyeceğini tahmin ediyorum: P Ayrıca rootfs değişiklikleri yeniden başlatıldığında geri döndüğünden, önyükleme dışı jailbroken modu için de çok daha zor olmalıdır.

1528584817582.png

Tam çevirisi:

Diğer taraftan, artık cihazınızı restart ettiğinizde jailbreak kontrolüne yakalanmayacaksınız
Ayrıca artık bootloop da ( bizim tabirimizle elmada kalmak :D ) daha zor olacak

Geri