Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

8294d9328c3f07659ffbc2efa6f2c4e4.jpg

Özlemiş olabilirmisin doğukan

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Biliyorum hocam ben şaka yapıyorum ama birşey merak etdim şimdi betaların süreleri var o süre dolduğunda ne yapıcak o sürüme geçen kişiler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu Beta GM (final) ile birebir olduğu için zamanı önemli değil..
Birde ipsw den yüklüyorsun Profil olarak değil

IOS 9.2.1 beta 3 kullananlar var

JailbreakTR

@efsane6 Hocam seni Aziz Yıldırım’a benzetiyorum.Birden çıkıp sizi birdahaki bu foruma almam paralı köpekler diyeceksin gibi hissediyorum :D

Kardeş sen Kodları yanlış yazmışsın yada yanlış yürütmüşsün kodları
Ben senin ne dediğini anlamadım gerçekten ? Benimle Anadolu dilinden konuş

JailbreakTR

Bu Beta GM (final) ile birebir olduğu için zamanı önemli değil..
Birde ipsw den yüklüyorsun Profil olarak değil

IOS 9.2.1 beta 3 kullananlar var

JailbreakTR

hocam ben şimdi isteidğim betayı yükleyemem mi mesela 10.2 :D yükleme durumu nedir?
Bir de imzaların kapanması ilk başta kötü bir durum ama iyi tarafları var mıdır ?

Bulunduğun sürümü istediğin zaman silip, yeniden temiz kurulum yapamamak kötü bir şey bence. Format atmak gibi bazen insan yeniden temiz kurulum yapmak isteyebilir.

hocam ben şimdi isteidğim betayı yükleyemem mi mesela 10.2 :D yükleme durumu nedir?
Bir de imzaların kapanması ilk başta kötü bir durum ama iyi tarafları var mıdır ?

1. IOS 10.2 betaları mazide kaldı ve beta olarak şu anda 11.3 beta5 , 11.4.1 beta1 ve IOS 12.0 beta 1 kullanabilirsin.

2. İmzaların kapanması her zaman kötüdür , tek avantajı JB çıkmasını hızlandırır.

JailbreakTR

Adamı şimdiden kızdırırsanız JB yi unutun... bol bol adamı yüceltin ki IOS 12 değil IOS 11.3.1'de de parmağı var şu anda ve %100 Saurik peşinden gelir...

Gelmezse Saurik peşinden ben JB'yi bırakıyorum

JailbreakTR

Geri