Neler yeni

Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

Bide bu var

Ekli dosyalar

• 8350D3AC-4563-462B-8F6E-8A6B059ACCEB.png
    8350D3AC-4563-462B-8F6E-8A6B059ACCEB.png
    401.1 KB · Görüntüleme: 72
Coolstar bey ya da hanım twitterdaki çoğunluğa göre makyaj malzemeleri için bağış topluyor :) baya sinirli bir kitle bekliyor açıkçası son bağış tweeti sağlam etki yarattı imzaların kapanacağı günü de bildi çok net ya danışıklı dövüş herkesi geçirdiler 11.3.1 e ödül olarak bari yayınlasınlar jailbreakimizi

Ben iOS 11.3'deyim iOS 11.3.1 imzalarını kapattılar. Şimdi iOS 11.3'e jailbreak gelmeyip, 11.3.1'e gelme ihtimali var mı?

b0f46df53fe5021969582dfcfbe57bc3.jpg

Jailbreak alemine geri dönen mucize çocuk Luca Todesco

IOS 11.x ve 12.x ile uğraşacaktır bu da demek oluyor ki bu sene Yeni bir JB daha karşımıza çıkacaktır.
Saurik de arkasından gelirse muhteşem olacaktır.

JailbreakTR

Arkadaşlar şimdi jailbreak çıksa bile cydia güncellencek temiz 1-1.5 ay var

bu gelecek olan jb semi yada Untethered mi olacak.. semi gelirse çok ugrastıracak

Cydia güncellenmesi gerekiyor ne demek? JB gelse bile tweak yükleyemeyecek miyiz?
Manuel olarak yükleyebiliriz.Ama cydia gelmesi çok fazla sürmez çünkü iOS 11 için zaten güncellenmişti cydia.Aylarca sürmez max. 1 ay

11.4 e geçenler çok memnun bence coolstar bize geçirecek

Jailbreak Loading:██████████_| %97

Her 30 dk da bir Twitter ı kontrol ediyorum ama bugün de gelmezse sıklığı azaltıcam baktıkça gelmiyor totem zamanı :eusa_dance:

Hali hazırda her ne kadar dev hesabı istesede bi houdini jb var. Buda demek oluyorki mutlaka ama mutlaka bi jb göreceğiz.
Apple ve Ian beer in 11.3.1 jb konusunda beraber çalışacaklarına dair söylemler vardı o günlerde bunun mümkün olmayacağını en sert savunanlardan biri de bendim ama şu an için aynı fikirde değilim. Coolstar bağışlardan götürüyo apple dev hesaplarını satıyor.Ian beer çalıştığı firmanın prestijini arttırıyor. Bende dahil son kullanıcılar da dakka başı tweeter forum:))

Zaten bütün olay ian da bitiyor o kardeşimiz yayınlasa süreceği max 2 gün

Zaten bütün olay ian da bitiyor o kardeşimiz yayınlasa süreceği max 2 gün
Ian beer açıkları paylaştı iki açık paylaştı biri dev hesabına ihtiyaç duyan açık diğeri dev hesabına gerek olmayan açık collstar şu an için dev hesabı gerektiren açıkla çalışıyor bitirdikten sonra yayınladıktan sonra dev hesabı gerektirmeyen açıkla ilgilenecektir.
Not. Tweeter dan anladığım kadarıyla

Daha çok bekleyeceğiz desenize...
[automerge]1528442223[/automerge]
Arkadaşlar bir şeyi merak ettim. Ben şimdi 11.3.1'deyim. Telefonu DFU moda alıp tekrar 11.3.1 kurabilir miyim? Yani bu imza kapanınca sadece sürüm yükseltme/düşürme mi kapanıyor yoksa hiçbir şekilde artık 11.3.1 kurulamıyor mu?

Daha çok bekleyeceğiz desenize...
[automerge]1528442223[/automerge]
Arkadaşlar bir şeyi merak ettim. Ben şimdi 11.3.1'deyim. Telefonu DFU moda alıp tekrar 11.3.1 kurabilir miyim? Yani bu imza kapanınca sadece sürüm yükseltme/düşürme mi kapanıyor yoksa hiçbir şekilde artık 11.3.1 kurulamıyor mu?
Hayır hiç bir şekilde normal yolla geri yükleme yapamazsın iTunes ile.

Sadece FutureRestore ile yapabilirsin.

Geri