Neler yeni

Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

Checkra1n telefona indirirek mi yoksa pc den mi ?
12.4.4 veya 12.4.5 geri dönemiyorum
[automerge]1585411146[/automerge]
telefona jailbreak uncover ındırıyorum unported dıyor yapamıyorum delı oldum 2 aydır ugrasıyorum nerdeyse

Checkra1n telefona indirirek mi yoksa pc den mi ?
12.4.4 veya 12.4.5 geri dönemiyorum
[automerge]1585411146[/automerge]
telefona jailbreak uncover ındırıyorum unported dıyor yapamıyorum delı oldum 2 aydır ugrasıyorum nerdeyse

Checkra1n pc den yapılıyor

yardımcı olabılırmısın
[automerge]1585412860[/automerge]

bilgisayardan dıscord var ise

Uzaktan erişim ile yapabileceğim bir işlem yok
Konu içerisinde bulunan yönergeleri izleyerek yapabilirsiniz.

Mehaba iyi akşamlar 13.3.1 checkrain kullanıyorum fakat colorflow 5 yukledikten sonra telefon safe mode a girdi crackli repodan degil orjinal repodan indirmeme rağmen bu oldu sonra girip kaldirdim cydia dan son indirigim tweak i fakat safe mode dan çıkmıyor CrashReporter a girip baktigimda ise springboard da herhangi bir şüpheli veya ana şüpheli bir tweak gözükmüyor yardim ederseniz sevinirim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mehaba iyi akşamlar 13.3.1 checkrain kullanıyorum fakat colorflow 5 yukledikten sonra telefon safe mode a girdi crackli repodan degil orjinal repodan indirmeme rağmen bu oldu sonra girip kaldirdim cydia dan son indirigim tweak i fakat safe mode dan çıkmıyor CrashReporter a girip baktigimda ise springboard da herhangi bir şüpheli veya ana şüpheli bir tweak gözükmüyor yardim ederseniz sevinirim

Filza ile root bölümünde colorflow yazarak arama yapın çıkanları silin.
Daha sonra icleaner dan ayar dosyaları bölümünden colorflow ayar dosyasını silin.

Filza ile root bölümünde colorflow yazarak arama yapın çıkanları silin.
Daha sonra icleaner dan ayar dosyaları bölümünden colorflow ayar dosyasını silin.

Dediklerini yaptim iCleaner dan baya kalinti dosya sildim fakat filzada colorflow yazinca hicbir sonuç cikmadi telefonu tekrar respring yaptim fakat halen safe mode da bide dostum ben telefonu her tweak yüklediğimde respring yapmiyorum dismiss progress kullandigim icin yani son kullandigim tweak degilde onceden kurduğum bir tweak ten kaynakli bir sorun olabilir mi acaba

Restore edicem yapacak bisey yok artık

Daha önceden yüklediğiniz bir tweak sorun olabilir.
İcleaner dan cydia substrate eklentilerinden tüm tweakları devre dışı bırakın ve tek tek etkinleştirerek kontrol edin.

Her sürüme jailbreak çıkacak diye bir kanun yok. O yüzden geliştiricileri takip ederiz. Zamana bağlı şans işi. Bol şans...

Telefonun içerisine electra 1.4 ipa dosyasını yükledim. Bunu telefonun içinden yükleme şansım var mı ? Telefon jailbreak değil o yüzden cydia üzerinden yüklenecek programlar dışında bir öneriniz var mı ?

Telefonun içerisine electra 1.4 ipa dosyasını yükledim. Bunu telefonun içinden yükleme şansım var mı ? Telefon jailbreak değil o yüzden cydia üzerinden yüklenecek programlar dışında bir öneriniz var mı ?

Web sitelerine bir göz atın (safari direk linkleri)

imzalanmamış Jailbreak araçları maalesef direk yüklenmiyor

Geri