Demek istedigim appstoredan ornegin oyun indirdik onun uygulama ici satin alimlarini ucretsiz almak gibi bir tweak kastetmistimşöyle dostum bazı kişiler tweaklerini ücretli satıyor 2 3 dolar gibi fiyatlara ama hepsi öyle değil tabiki.
Demek istedigim appstoredan ornegin oyun indirdik onun uygulama ici satin alimlarini ucretsiz almak gibi bir tweak kastetmistimşöyle dostum bazı kişiler tweaklerini ücretli satıyor 2 3 dolar gibi fiyatlara ama hepsi öyle değil tabiki.
inapp adlı bir tweak var onda oluyor ama öyle pubg gibi oyunlarda tabi ki zor uygulamalar da da genelde çalışıyorDemek istedigim appstoredan ornegin oyun indirdik onun uygulama ici satin alimlarini ucretsiz almak gibi bir tweak kastetmistimbirde jb yaptiktan sonra sanirim yeniden yazilim yuklendiginde garantiye dönûyormus boyle bir duyum almistim ama dogrulugunu bilmiyorum kimseyi yaniltmak istemem bunun dogrulugu var midir acaba
cok soru soruyorum kusura bakmayin ama ilk jb olucak ogrenmeye cabaliyorum
![]()
evet dostum adamların sayfası buBura da mı bekleyeceğiz şimdi
Yayınlarlar sa burda mı göreceğiz![]()
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
inapp adlı bir tweak var onda oluyor ama öyle pubg gibi oyunlarda tabi ki zor uygulamalar da da genelde çalışıyor
[automerge]1529533894[/automerge]
evet dostum adamların sayfası bu
yok ne demek dostum bende yeniyim bu işlerde umarım yardımcı olmuşumdur şu jailbreak gelsin de kimse elmada kalmasın kime ne yardımımız dokunursa artıkCok tesekkurler daha kafanizi agritirsam sorularla kusura bakmayin![]()
Valla iosa geçeli 1 sene oldu arastirip ettim ilk kez bir forum boyle aktif ve yardimsever cok sagolsunyok ne demek dostum bende yeniyim bu işlerde umarım yardımcı olmuşumdur şu jailbreak gelsin de kimse elmada kalmasın kime ne yardımımız dokunursa artık
jailbreak olmadan telefonla tek yapacağın facebook instagram yotube gibi yerlerde gezmek jailbreak ile yapabilirsin tweak işte bunlarda bu temalarda tek tek jailbreakle yapılıyorBunlar yuklenmesi uygun mudur yani jbsiz coolstar’in sitesinde varlar
Beklemedeyiz oyleyse bu gece gelicek yada en gec yarin aksam 9 icimde ki his oyle diyorjailbreak olmadan telefonla tek yapacağın facebook instagram yotube gibi yerlerde gezmek jailbreak ile yapabilirsin tweak işte bunlarda bu temalarda tek tek jailbreakle yapılıyor
Beklemedeyiz oyleyse bu gece gelicek yada en gec yarin aksam 9 icimde ki his oyle diyor![]()

Bizde inşallah diyelim jailbreak için yaptığımız duğaları kendimiz için yapsaydık cennetliktik
10 aydır bekliyorum umarım içinizdeki ses doğrudur![]()

Hocam yazıyoruz ama çok fazla eksik var denetlenmesi gereken çok yer var biz de rootfs remountta takılıyoruz Limitness kullanıcaz Cydia yerine (Tweakİnjector’de var) deniyoruz bizim işimiz de biraz sürecekSizin araç ne alemde hocam var mı gelişme?
Yukarıda bahsettiğiniz haberi yapan editör biraz erkenci davranmış galiba. 13.06 tarihinde yayınlamış haberi ve Ian beer ın bir jailbreak aracı yayınladığından bahsetmiş. Ian Beer sadece exploit yayınladı ki bu da bir jailbreak aracı değildir. Jailbreak yapmak için kullanılan bir açıktır. Bu kadar süre geçmişken zaten bunu duyurmamız mümkün değil. Anlık olarak öğrenirsiniz zaten gelişmeleri.Bizde inşallah diyelim jailbreak için yaptığımız duğaları kendimiz için yapsaydık cennetliktik
Aha bizden biri daha .dVatanı gezi parkı olaylarında kurtarmaya çalıştıkta olmadı abi şimdi sürünüyoruz
[automerge]1529443929[/automerge]
Ekli dosyayı görüntüle 4390
Coolstarifşa.3gp
Eşimin telefonu şuan jailbreak var ben de Yok ne kötü bir durum telefonu değiştirelim diyorum kabul de etmiyo weatherborad 2 kullandığı için

Bu gece yada en geç yarin aksam 9 hislerim kuvvetlidirArkadaşlar olayı çok yanlış anlamışsınız. Bu gece değil bir gece gelecek![]()
Gelse istediğim sadece bu tweakslar başkada istememem

jailbreak gelsin bende 24 saat yayında durabilrim@Etoprak1921 saat farkından dolayı %80 ihtimalle öncekinde olduğu gibi gece 3-4 gibi gelecektir
bu arada Jailbreak gelsin sabaha kadar yayın yapıcam discord dan çok heveslendim valla![]()
gelecek gibi konuşuyorsunuz heyecanlandım yaCanlı yayın arabası hazır
JailbreakTR
@Etoprak1921 saat farkından dolayı %80 ihtimalle öncekinde olduğu gibi gece 3-4 gibi gelecektir
bu arada Jailbreak gelsin sabaha kadar yayın yapıcam discord dan çok heveslendim valla![]()
gelecek gibi konuşuyorsunuz heyecanlandım ya