Neler yeni

Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

Evet tam olarak nedir biriniz mantıklı açıklama getirsin herkes hacker devoloper jailbreak üzerine master yaptı nedir 0day açığı bunu biri açıklasın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Valla o kadar bilsem aracı ben çıkartırdım :D

Ama söylenenlere göre 0day açığı daha kararlı ve stabil onun için iOS12 ye saklıyorlar.Şuan jb aracında kullanılacak açık daha çok bugglı ama kötünün iyisi çıksında

Evet tam olarak nedir biriniz mantıklı açıklama getirsin herkes hacker devoloper jailbreak üzerine master yaptı nedir 0day açığı bunu biri açıklasın

tam ne oldugunu bilmesemde ama bu en saglam acik.onun icinde bunu ios 12 icin sakliyorlar rahat jb yapilir o zaman

Sıfırıncı gün açıkları, bir sistem üzerinde keşfedilip henüz duyurulmamış olan güvenlik açıklarıdır. Sistemin yayıncıları bu güvenlik açığından haberdar olup zafiyeti giderdikleri vakit sıfırıncı gün açığı artık sıfırıncı gün açığı olmaktan çıkacaktır ve işlemini yitirecektir.

Valla o kadar bilsem aracı ben çıkartırdım

Ama söylenenlere göre 0day açığı daha kararlı ve stabil onun için iOS12 ye saklıyorlar.Şuan jb aracında kullanılacak açık daha çok bugglı ama kötünün iyisi çıksında

Zero day açığıymış kardeşler
Ve büyük bir açıkmış ve apple bu açığa
Büyük paralar ödüyormuş
Yani ios 12 de fark edilmezse kapatılmazsa
Veya açığı satmazsalar bu hackerci amcalar sağlam bir jailbreak bizi bekler

Zero day açığıymış kardeşler
Ve büyük bir açıkmış ve apple bu açığa
Büyük paralar ödüyormuş
Yani ios 12 de fark edilmezse kapatılmazsa
Veya açığı satmazsalar bu hackerci amcalar sağlam bir jailbreak bizi bekler

Ben böyle düşünüyorum ,

Coolstar Duvara Tosladı yine ve çaresiz kalınca IOS 12 için bulduğu açığı spark Zheng'e verdi.

Spark Zheng de ona Jailbreak'i tamamlanması için yardımcı olacak..🤦‍♂️

Yavaş yavaş bende gerçekten bıktım bu Coolstar dan..

JailbreakTR

Adamlar sabah akşam 11.3.1 diyor sizde jbyi unutun diyorsunuz 12ye bir video çekti hemen 12ye gelir, şimdi gelmez diyorsunuz garip...

Aşırı bilgi kirliliği var bi toparlayayım reddit Twitter filan topladım:
Arkadaşlar şimdi coolstarın elinde son sorunu çözmek için 2 yol var biri zhang in verdiği yol diğeri 0day diyor ki 0dayi şimdi kullanırsam ios12 ye jailbreak gelemez kapatırlar onu 12 ye saklayacağım 11.3.1 için zhangden aldığımı kullanacağım son bilgiler bunlar!!

Aşırı bilgi kirliliği var bi toparlayayım reddit Twitter filan topladım:
Arkadaşlar şimdi coolstarın elinde son sorunu çözmek için 2 yol var biri zhang in verdiği yol diğeri 0day diyor ki 0dayi şimdi kullanırsam ios12 ye jailbreak gelemez kapatırlar onu 12 ye saklayacağım 11.3.1 için zhangden aldığımı kullanacağım son bilgiler bunlar!!

Doktor hocam teşhisi koydu beyler dağılın ♂️

Arada 11.2-11.3.1 jailbreak haberleri konusunun ilk mesajını okuyun arkadaşlar. Detayları oraya ekliyoruz.

JailbreakTR

Levin Qilin toolkitini guncelledi ve liberiosu en kisa zamanda yayinlanacagini soyledi ama acik kaynakli olmayacağını belirtti.coolstar in bekledigi remount fix levin tarafinda son buldu.

Ayrica cs nin buldugunu söylediği 0 day acigi belkide ios 12 ye kadar baska bir security researcher tarafindan kesfedilemeyeceginin garantisi yok.

İnsallah dedigi gibi sparkzheng fix i cs ile paylasir da bizde huzura ereriz

Geri