Bunları çalıştırdım benSon sürüm b31 miş bende kurdum.hangi tweakler ve repolar sorunsuz şuan ?
[automerge]1550933051[/automerge]
Bunları çalıştırdım ben
Bunları çalıştırdım benSon sürüm b31 miş bende kurdum.hangi tweakler ve repolar sorunsuz şuan ?
Bunları çalıştırdım ben
Repolarim da bunlarBunları çalıştırdım ben
[automerge]1550933051[/automerge]
Alkaline sanırım. O kadar çok yükledim kaldırdım ki kafam dağıldı. Nobetaalert diye bir şey hatırlıyorum o uyarı kapaticiyi@Ncengiz67 hocsm şarj yüzdesini gösteren tweak ve reposunu paylaşabilir misin? Artı olarak beta sürümler için beta uyarısını kapatan çalışan tweak biliyor musun?
Arkadaşlar uncoveri yükledim şimdi jailbreak yapmadan önce tvos 12 profilini silmem gerekiyor mu?
BigBoss reposu aşırı yoğunluktan dolayı yanıt veremiyor. Bundan dolayı sorun çıkarıyor.jailbreaktr repoyu yükliyim dedim ilk olarak altta bitti diyor yukarda kaynaklar güncelleniyor diyor öyle kaldı
BigBoss üzerinde bir tweak. Büyük ihtimalle yükleyemeyeceksiniz şu an. Repomuzdan NewTerm2'yi yüklemeyi deneyin.hocam repoyu nereden yükleyecem bigboss u
mterminal diye bi tweak var kaynaklar bölümünde onu mu yükliyim
MTerminal
bingner/elucubratus izlenceler yazıyor
ios root şifresi değiştirmek için
BigBoss reposu aşırı yoğunluktan dolayı yanıt veremiyor. Bundan dolayı sorun çıkarıyor.Beyler cydiadan repo ekleyemiyorum kaynaklar güncelleniyorda kalıyor var mı çözümünü bilen ?
Vallaha kaldık m*l gibi yawA7,A8,A12 kullanıcıları.![]()
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Vallaha kaldık m*l gibi yaw
Tamam abicim sıkıntı yok o yandan ama jb bize gelse bile nasıl yapacağımı bilmiyorum?A7 -A8 + A12 önümüzdeki günlerde eklenirler sadece sabırlı olun..
JailbreakTR
A7 -A8 + A12 önümüzdeki günlerde eklenirler sadece sabırlı olun..
JailbreakTR
Exploit kaynaklı olay. En kolay hangisiyse onlara verildi şu an. Diğerlerine de destek yakında verilecektir.Sabır mabır kalmadı insanda. Her şey neden A9 ve üstüne çıkıyor? Bize neden çıkmıyor? Bizim farkımız ney onlardan? Dış kapının mandalı muamelesi görüyoruz. Ayrıca A12’ye neden çıkmadı onuda anlamadım. Bu cihaz amiral gemisi her şeyden önce ona öncelik verilmeli.
Exploit kaynaklı olay. En kolay hangisiyse onlara verildi şu an. Diğerlerine de destek yakında verilecektir.
Exploit sistemdeki hatayı hedef alarak çalışıyor. Donanım değil.Hocam yalnız eski bir işlemciyi kırmak, yeni işlemcileri kırmaktan daha basit olmalı. A7 ve A8 o A9,A10,A11 işlemcilerinden daha eski ve güvenliksiz kolayca halledilmesi lazım A7 ve A8’in. Ama bu adamlar tam tersini yapıyor. Garip!?
Arkadaşlar ayarlar kısmında tweakler görünmüyor bir kişi yok mu bu işten anlayan yav sabahtan beri yazıyorum