Neler yeni

Jailbreak - Sohbet ve Sormak İstedikleriniz

IMG_6065.jpg beyler jailbreak butonuna basıyorum reboot atıyor ama cydia gelmiyor yardım olacak var mı ?

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Beyler elmada kaldım ben telefon açılmıyor haberiniz olsun. Bu arada yardımcı olacak birisi var mı ne yapmam gerekiyor ve ayrıca telefonu da kapatamıyorum sürekli yeniden başlatıyo

Beyler elmada kaldım ben telefon açılmıyor haberiniz olsun. Bu arada yardımcı olacak birisi var mı ne yapmam gerekiyor

12.1.1 Beta 3 imzası hala açıksa geçiş yapabilir yada 12.1.3/12.1.4 ipalarını indirip dfu modda sıfırlayabilirsin

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Beyler elmada kaldım ben telefon açılmıyor haberiniz olsun. Bu arada yardımcı olacak birisi var mı ne yapmam gerekiyor ve ayrıca telefonu da kapatamıyorum sürekli yeniden başlatıyo
Telefonuna imzası kapanmadan ios 12.1.1 beta 3 ü yükle şu yöntemle bilgisayara bağla telefonunu Apple logosu geldiğinde kilit ve ses kısma tuşuna badılı tur ta ki itunes işareti gelene kadar ekrana sonra dediğim yazılımı indir itunesi aç güncelleye shift ile bas .ipa’yı seç yükle. Jb yaparken ise iphone bul u siriyi parolayı kapat ve telefonu uçak moduna Al öyle yap ilklerde olmayacaktır sen olana kadar dene benimki şahsem 4’üncü de oldu.

Telefonuna imzası kapanmadan ios 12.1.1 beta 3 ü yükle şu yöntemle bilgisayara bağla telefonunu Apple logosu geldiğinde kilit ve ses kısma tuşuna badılı tur ta ki itunes işareti gelene kadar ekrana sonra dediğim yazılımı indir itunesi aç güncelleye shift ile bas .ipa’yı seç yükle. Jb yaparken ise iphone bul u siriyi parolayı kapat ve telefonu uçak moduna Al öyle yap ilklerde olmayacaktır sen olana kadar dene benimki şahsem 4’üncü de oldu.
Nerden indirmem gerekiyormhocam itunnes e bağladım cihazı

2e3bcf7ef7edaa8c743fdffb6a6b7869.jpg

An itibariyle cydia hayırlı olsun

BİR fidan BİN nesil

Unc0ver b30 İOS 12-12.1.2 kadar çıkmış.
Deneyen varmı? 6s 12.1.2

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

SE'me kurdum <3 Çok rahat yaptım JB. 11.3.1'deki gibi şunu kapa bunu kapa derdi yok. Şimdi tek sorun tweaklerin güncellenmesini beklemek.
Önerilen repo varsa alabilirim.

Ya bekledik bekledik ilk defa olunca kafa çorba oldu . Şimdi icloudda mı yedeklemeli yoksa ituneslemi yedeklemeli, bilgisayardan mı kuralım, İphone dan mı kuralım. İlk yapılacaklar neydi, şifre koyma nasıldı vs. diye kafamda deli sorular. Forumda jailbreak çıkana kadar denk geldikçe okumuştum. Ama şimdi herşey heryerde dağınık geliyor öyle mal gibi bekliyorum

Son düzenleme:
Ya bekledik bekledik ilk defa olunca kafa çorba oldu . Şimdi bilgisayardan mu kuralım . İphone dan mı kuralım ilk yapılacaklar şifre koyma nasıldı vs ilk kurulacaklar neydi diye kafamda deli sorular forumda jailbreak çıkana kadar denk geldikçe okumuştum ama şimdi herşey heryerde dağınık geliyor öyle mal gibi bekliyorum
Valla varsa telefon üzerinden kurulacak link bende onu arıyorum o çok daha iyi oluyor 11.3.1de öyle yaptım imzalama derdi yoktu

Geri