Arkadaşlar LocalAppstore veya benzeri çalışan tweak varmıdır ?io12
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
LocalIAPStore iOS 12'de çalışıyor.
Arkadaşlar LocalAppstore veya benzeri çalışan tweak varmıdır ?io12
Merhaba Arkadaşlar Tweak silme tweaki var mı ? Örneğin Flex 3 ü kaldırıyorum ama ana ekranda duruyor hala silemiyorum.Reposuyla beraber yazabilir misiniz
Arkadaslar watusi 2 whatsapp kurulu ama whatsappta aktif olmuyor calismiyor nasil cozebilirim ve bigboss disinda repo var mi bir de oyle indiriyim
Bizim repo da Icleaner Pro yok şuandaIcleaner Pro yüklediğimde reponuzdan respring döngüsünde kalıyor telefon. Sebebi ne olabilir?
Aşağıdaki repoyu ekleyin ve watusiyi oradan kurunwatusi 2 whatsapp
Bizim repo da Icleaner Pro yok şuanda
Aşağıdaki repoyu ekleyin ve watusiyi oradan kurun
Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Aynı sorunu bende yaşamıştım watusiyi kaldır daha sonra icleanere girip watusi ayar dosyalarını sil icleaner ile temizleme yapıp respring at watusiyi tekrardan yükle düzelir
güncelleme geldi denednizmi birde bende çeviri ile veya kopyalama ile alakalı bir tweak vardı o watusiyi çalıştırmıyor tweak listesini atarsan hatırlayabilirim ancakArkadaslar watusi 2 whatsapp kurulu ama whatsappta aktif olmuyor calismiyor nasil cozebilirim ve bigboss disinda repo var mi bir de oyle indiriyim
güncelleme geldi denednizmi birde bende çeviri ile veya kopyalama ile alakalı bir tweak vardı o watusiyi çalıştırmıyor tweak listesini atarsan hatırlayabilirim ancak
Arkadaşlar yüklenen tweak’ler sonrası ayarlarda gözükmeme sorununu yaşamamak için !
unc0ver ayarlaranız böyle olsun
![]()
Hocam dediğin şekilde yapıyorum en son yüklenen tweakleri ayarlarda ve çalışır halde göstermiyor artık. Bunun son dönemde başka bir çözümü var mı ?
b49 unc0ver
6s 12.1
Pil göstergesi için colormybattery kullanabilirsiniz.Merhaba, 2 tweak arıyorum ben. Biri cihazın ayarlar ekranının arka planını şeffaf yapan tweak, diğeri ise sadece pil %'sini renkli yapan tweak.
bu pili renkli yaptı hocam şarj yüzdesini yapmıyorPil göstergesi için colormybattery kullanabilirsiniz.
açıklamaları nasıl türkçe yaptınız?Maalesef bu şekilde de olmadı. En son yüklediğim tweaklerden mi kaynaklanıyor acabaEkli dosyayı görüntüle 10974
CyDown da Translate package description tikini aç Türkçe olur
Cydown iOs 12 de çalışıyormu?
Bende çalışıyor iPhone X 12.1
Jailbreaktr reposu neden yükleyemiyorum