Neler yeni

iOS 12.0 - 12.4 (A7-A12) - Uyumlu Tweak Listesi

Arkadaslar watusi 2 whatsapp kurulu ama whatsappta aktif olmuyor calismiyor nasil cozebilirim ve bigboss disinda repo var mi bir de oyle indiriyim

Merhaba Arkadaşlar Tweak silme tweaki var mı ? Örneğin Flex 3 ü kaldırıyorum ama ana ekranda duruyor hala silemiyorum.Reposuyla beraber yazabilir misiniz

Merhaba Arkadaşlar Tweak silme tweaki var mı ? Örneğin Flex 3 ü kaldırıyorum ama ana ekranda duruyor hala silemiyorum.Reposuyla beraber yazabilir misiniz

Kaldırdığınız halde ana ekranda kalıyorsa terminale girip uicache komutu verin kalkacaktır. Tweak kalkmadığı için değil ana ekran önbelleği yenilenmediği için orada kalıyor.

Arkadaslar watusi 2 whatsapp kurulu ama whatsappta aktif olmuyor calismiyor nasil cozebilirim ve bigboss disinda repo var mi bir de oyle indiriyim

Aynı sorunu bende yaşamıştım watusiyi kaldır daha sonra icleanere girip watusi ayar dosyalarını sil icleaner ile temizleme yapıp respring at watusiyi tekrardan yükle düzelir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bizim repo da Icleaner Pro yok şuanda

Aşağıdaki repoyu ekleyin ve watusiyi oradan kurun

Aynı sorunu bende yaşamıştım watusiyi kaldır daha sonra icleanere girip watusi ayar dosyalarını sil icleaner ile temizleme yapıp respring at watusiyi tekrardan yükle düzelir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Iki yontemle de duzelmedi 🙄

güncelleme geldi denednizmi birde bende çeviri ile veya kopyalama ile alakalı bir tweak vardı o watusiyi çalıştırmıyor tweak listesini atarsan hatırlayabilirim ancak

güncelleme geldi denednizmi birde bende çeviri ile veya kopyalama ile alakalı bir tweak vardı o watusiyi çalıştırmıyor tweak listesini atarsan hatırlayabilirim ancak

Denedim oyle de olmadi ceviri falan tweak yok iphone x tarzi olsun diye neptune kurmustim ondan sonra bozuldu sanki ama sanmiyorum onla alakali oldugunu onu sildifimde de duzelmemisti

bence başka bir tweak yüzünden çalışmıyordur icleanerden tweakleri tek tek deneyerek deaktif edip bakabilirsin

Arkadaşlar yüklenen tweak’ler sonrası ayarlarda gözükmeme sorununu yaşamamak için !

unc0ver ayarlaranız böyle olsun
c85a2bd95afe3ef44703b4662dcdf8b3.jpg

Hocam dediğin şekilde yapıyorum en son yüklenen tweakleri ayarlarda ve çalışır halde göstermiyor artık. Bunun son dönemde başka bir çözümü var mı ?
b49 unc0ver
6s 12.1

Merhaba, 2 tweak arıyorum ben. Biri cihazın ayarlar ekranının arka planını şeffaf yapan tweak, diğeri ise sadece pil %'sini renkli yapan tweak.

Şu 150 MB sınırını kaldıran bi tweak var mı ya... AppStore güncelleme yapacak ama WiFi olmadan olmaz 150 MB üstünde diyor

Geri