Neler yeni

iOS 12.0 - 12.4 (A7-A12) - Uyumlu Tweak Listesi

Şu 150 MB sınırını kaldıran bi tweak var mı ya... AppStore güncelleme yapacak ama WiFi olmadan olmaz 150 MB üstünde diyor

ba84c342eba34e6fcef1abc1a74570fe.jpg

Ayarların arkaplanını şeffaf yapan birde lockscreende bildirim yerlerine ayarlayabileceğim tweak var mı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Selam arkadaşlar VPN aç kapat işlemini denetim masasında kısa yola alabileceğimiz bir tweak varmı özellikle öğrenci arkadaşların Wikipedia gibi alanlara girmesi için lütfen yardımcı olun

Fludify tweak ını deneyin.
Daha önce neptune tweak ını önermiştim.
Eski telefonları x özelliği ekleniyor.

hiçbirinde çalışmıyor ki?

:) tweak geliştiricileri her güncellemede repo ve tweak güvenlik düzeyini artırıyor. Cydown eskide kaldı. Tweak Sürüm düşürme seçeneğinden alt sürümleri indirmeyi deneyebilirsin ama oda çalışır çalışmaz.
Kullandığın tweakı satın almanı öneririm.

Crackli tweak olayını kenara bırakın bence. Eğer gerçekten işinize yarayacağını düşünüyorsanız satın alın.
Geliştiriciyi teşvik etmek lazım ki yeni tweaklar çıkartsınlar.
Bir de crackli olanların içine farklı bişeyler koyabilme ihtimali yüzünden, sürümü de kaybedebilirsiniz dikkatli olun !!!

arkadaşlar güç dugmesine basılı tuttuğumda siri neden açılıyor bilen varmi yardım lütfen veya bunu düzelten bir tweak??

Ayarlara siri ve arama yaz siri için yan düğme sekmesini kapat.
yok öyle bi sekme sadece ana ekran düğmesi var az önce sunu da fark ettim güç düğmesi siri olduğu için ekran resmi de alamiyom ana ekran güç düğmesine bastığımda telefon kilitleniyor

Geri