Yariyor muymus denendi mi?
kullanıyorum sorunsuz hocam
Yariyor muymus denendi mi?
Cift whatsapp kullnablcegim tweak varmi
Uygulama Klonlama! - Filza ile Manuel (Tweak Gerektirmez)
Merhaba arkadaşlar, bilindiği üzere cihaza aynı uygulamadan 1'den fazla yüklemenin çeşitli yolları var. Bu konuda size Filza ile manuel klonlamayı anlatmaya çalışacağım. Mantık olarak birbirine yakın olsada en çok klonlanmak istenen WhatsApp uygulaması üzerinden gideceğiz Unutmayın, aşağıdaki...www.jailbreaktr.com
![]()
ifenixx diye twitter da bir arkadaş paylaşmış.
Acaba hangi tweakları yüklemiş bilen var mı ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ColorBanner benzeri bu sayfanın rengini değiştirebileceğim tweak var mı
![]()
![]()
Eclipce Dark mode ve Noctis işinizi görebilir..
![]()
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
![]()
Zeppelin alternatifi Xeon yüklemeye çalışıyorlar ama bu hatayı veriyor. Nasıl halledebilirim?![]()
![]()
![]()
Hocam bu ikisi arasında ne fark var?
Beyaz Ekranlı (Gold, Silver vb.) modellerde Dark Mode gerekmiyor bence arkadaşlar. Zaten telefon beyaz, siyah renk hiç yakışmaz.
Aslında dediğin doğru bende gold 5s var dark mod bana gitmez ama asıl sebebim ekranım LCD olması oled ekranda dark mod hem yakışır hem de pil tasarrufu sağlarBeyaz Ekranlı (Gold, Silver vb.) modellerde Dark Mode gerekmiyor bence arkadaşlar. Zaten telefon beyaz, siyah renk hiç yakışmaz.
12.1.1 beta İPhone X için ücretsiz dark mode tweakleri var mı? Eclipse ve noctis alternatifi ?
Aslında dediğin doğru bende gold 5s var dark mod bana gitmez ama asıl sebebim ekranım LCD olması oled ekranda dark mod hem yakışır hem de pil tasarrufu sağlar
FingerTouchReachabilityFix12 işini görürHocam bu sorunu bende yaşıyorum ve bir çözüm bulamadım. Yardımcı olacak birisi var mı?
Hocam hem şık hemde pil az gidiyor + gece gözleri yormuyor iPhone 7 Önü beyaz arka kırmuzıYeterki Doğru dark modu ayarlabilelim güzel oluyor güzel
![]()
![]()