Neler yeni

iOS 12.0 - 12.4 (A7-A12) - Uyumlu Tweak Listesi

Arkadaşlar

Whatsapp’ı Mesajlar uygulaması gibi renklendirebileceğim bi tweak varmı iOs 12’de çalışan whatsappCustomizer çalışmıyor!

Örnek Mesajlardaki gibi yapacam
d1dc248f71b0ad9c72197e86f7fd1bb7.jpg
18681fcceb966e3358e5ad6b96d1e965.jpg

Birde son olarak çalışan ama harbi çalışan bir lanet reklam engelleyici tweak ve repo ismi lütfen
uhb- untrustedhostblocker baya iyi

Ekli dosyalar

• 1F230876-4F4E-4FEB-B670-D699EB7249C6.jpeg
    1F230876-4F4E-4FEB-B670-D699EB7249C6.jpeg
    31.4 KB · Görüntüleme: 75
Block All updates çalışmıyor hocam sürüm dürüşürdüğüm uygulamaların güncellemeleri görünür sürekli bu sorunu nasıl çözebilirim

Ekli dosyalar

• 70538400-5E2D-47DA-B5E8-704B3FF91AA7.jpeg
    70538400-5E2D-47DA-B5E8-704B3FF91AA7.jpeg
    1 MB · Görüntüleme: 69
Block All updates çalışmıyor hocam sürüm dürüşürdüğüm uygulamaların güncellemeleri görünür sürekli bu sorunu nasıl çözebilirim

Buna gerek Yok...

1. Ayarlarda ->Bildirim-> AppStore kapat

2. Ayarlarda -> iTunes & AppStore->Güncelleme kapat

Not: Appstore’de çıkan güncellemeleri Engelleme...

JailbreakTR

Yandaki mute switch isini yapan tweak var mi? Ya da control center e ekleyen?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bazzi benzeri tweak var mı ? Bazzi iphone x de batarya simgesi vs değişim işini yapıyor. Acaba 8 plus için böyle güzel tweakler var mı ?

Tapatalk kullanarak iPhone 8 Plus aracılığıyla gönderildi

Appcake ile truecalleri indirip, çalıştırabilen var mı? Amerika numarası girmeme rağmen çalıştıramadım

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Appcake ile truecalleri indirip, çalıştırabilen var mı? Amerika numarası girmeme rağmen çalıştıramadım

ben sanırım direkt store dan indirmiştim çalışıyor

ben sanırım direkt store dan indirmiştim çalışıyor

Türkiye mağazasında yok, kaldırmışlar. Bazı arkadaşlar hesabı amerika hesabı olarak tanımlayıp indirmiş sanırım ama o şekilde de olmamıştı. Appcakeden indirdim telefon numarası doğrulama kısmında hata veriyor. Amerika numaraları denedim olmadı, tr numarası denedim yine olmadı.

Türkiye mağazasında yok, kaldırmışlar. Bazı arkadaşlar hesabı amerika hesabı olarak tanımlayıp indirmiş sanırım ama o şekilde de olmamıştı. Appcakeden indirdim telefon numarası doğrulama kısmında hata veriyor. Amerika numaraları denedim olmadı, tr numarası denedim yine olmadı.

Birazdan ipa dosyasını yükleyeceğim truecaller

Truecaller son versiyon ipa filza ile kurabilirsiniz

Truecaller ugulaması bende kurulu uygulamayı klonlayıp ipa sını oluşturdum .denedim çalışıyor link yukarıda indirebilirsiniz

Konunun ilk sayfasına bu link eklense, birçok arkadaş direk oradan yükleyebilir. Whoizitpro tweak için truecaller yüklemek zorunlu..

Filza ile yüklerken “başarısız “ hatası veriyor

Konunun ilk sayfasına bu link eklense, birçok arkadaş direk oradan yükleyebilir. Whoizitpro tweak için truecaller yüklemek zorunlu..

arm veya deb dosyası olarak yüklesen sorun olmaz sanırım

Geri