Neler yeni

iOS 12.0 - 12.4 (A7-A12) - Uyumlu Tweak Listesi

Hocam o repo ekli ama yine çıkmıyor bende
57cbb27a49cafa7c4bf7340e62c204dd.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

O Tweak ismi ReformX olacak

Callbar ve AudioRecorder ı Paypal ile satın almak istiyorum. Bu konuda yardımcı olacak arkadaş aranıyor .

10255

arka plan ayarlarını notifica ne yaptıysam şu resimdeki gibi yapamadım bilen biri yardımcı olabilir mi ? Arka plan blur ayarları var ama olmuyor yada ben yapamadım ?
[automerge]1552733078[/automerge]
O konuya bakmadığımı nereden çıkardın ?

Tamam dostum bakmışsan oradan yaparsın yani ben yardım amaçlı cevap verdim sana yurt dışı paypal hesabı oluşturup kartı falan eklemen gerek zaten artık türkiyede kullanılmıyor malesef

Callbar ve AudioRecorder ı Paypal ile satın almak istiyorum. Bu konuda yardımcı olacak arkadaş aranıyor .

Keşke yardımcı olabilsem ama UDİD ve lisans cihaz üzerinden verildiği için direk alamıyorum başka cihaza.. Limneos ile Mail yoluyla görüşün mutlaka bir çözüm yolu sunacaktır

JailbreakTR

Paypala kayıt oldum ama , telefon bölümünü geçemiyorum .

Cydown güncellenmiş diyorlar.
Var mı deneyen kullanan.
Çok tavsiye etmediğim hatta neredeyse hiç kullanmadığım bir tweak ama merak işte..

Cydown güncellenmiş diyorlar.
Var mı deneyen kullanan.
Çok tavsiye etmediğim hatta neredeyse hiç kullanmadığım bir tweak ama merak işte..

Cydia içinde göremiyormusun? :-)

JailbreakTR

Ben oraya takıldım işte efsane

Hocam kayıt olurken doğrulamaya telefon numarası değil de mail seçerseniz sıkıntı olmuyor. Dün kayıt oldum ben de. Bu adımı atla diye de bir seçenek vardı sanki tam hatırlamıyorum.

Orijinal Repoları kullanırsan yada tavsiye edersen herkes sağlıklı bir JB’ye sahip olur

JailbreakTR

efsane06 kardeşim,
jailbraktr resposun ngxplay11 2.0.12 sürümü vardı onu nasıl yükleyebiliriz cihaza.
bigboss dan kaldırmışlar.

Son düzenleme:
AppCake çalışıyor mu? Çalışıyor ise hangi repodan yüklememiz lazim. Appsync de yüklenmesi lazim. Eger çalışıyor ise repo paylaşır misiniz.

Son düzenleme:
Geri