Neler yeni

iOS 12.0 - 12.4 (A7-A12) - Uyumlu Tweak Listesi

Superrecorder ayarlar kısmından ses kayıt hepsi seçeneğini aktif etinmi

Evet ettim ayarları sanırım iOS 12 uyumlu değil geliştirici Twitter girdim baktım çoğu çalışmadığını söylüyor satın aldım kaydetmiyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bugun birkac tweak yukledikten sonra whatssapp surekli kapaniyor. Boyle bir problem yasayan oldu mu?

Evet whatsapp kapanıyor. Bir çok Tweaki kaldırmak zorunda kaldım.

Evet ettim ayarları sanırım iOS 12 uyumlu değil geliştirici Twitter girdim baktım çoğu çalışmadığını söylüyor satın aldım kaydetmiyor

Kardeş activator ile alakalı sanırım bende de otamatik kayıta başlamıyor kırmızı noktaya basınca kayıta başlıyor

Flipcwitch activator ve bazı tweaklerin çalısması icin gerekli bir ince ayar. Mesela artık Flipconvert ( cc toggles ekleme )’ tweak’ini yükleyip kullanabilirsiniz. Flipconvert yükle dene, tavsiye ederim

Çok teşekkür. Güzel oldu.

Control center’a respring ekleyen tweak var mı

Control center’a respring ekleyen tweak var mı

Power module sol alt köşe
ab00ca62f08431d1914f64db57b116ab.jpg

Cydia.iphonecake.com appcake çalışıyor az önce wifimap pro ücretsiz indirdim iphone 6 12.1.2

Arkadaşlar TransparanDock Twekinin reposunu verebilecek biri var mı?

Cydia.iphonecake.com appcake çalışıyor az önce wifimap pro ücretsiz indirdim iphone 6 12.1.2

halen daha bende duzgun calismiyor. uygulamalar yuklenmiyor ve appcake kurunca whatssapp da sikinti basliyor

halen daha bende duzgun calismiyor. uygulamalar yuklenmiyor ve appcake kurunca whatssapp da sikinti basliyor

1 ‘deki linke tıklayıp telefonda kullandığın apple hesap mail ve şifrenle giriş yapıp ekrana gelen iki faktörlü doğrulama şifreni yazdıktan sonra gelen ekranda diğer adımları uygulucan hocam

ef524c8b3ff85920e354023c0d106b39.jpg

c40eea349bfa0beeb743c291c56796e1.jpg

Güvenlik bölümünde Uygulamaya özgü parolalar diye bir seçenek yok hocam

ef524c8b3ff85920e354023c0d106b39.jpg

c40eea349bfa0beeb743c291c56796e1.jpg

Güvenlik bölümünde Uygulamaya özgü parolalar diye bir seçenek yok hocam
Hocam9884
Bende görünüyor ilginç. Bilgisayar varsa bide aynı siteye bilgisayardan giriş yap ilk önce bakalım öyle çıkacak mı.

Yok hocam bi dk bekle buldum yazıyorum şimdi

Telefondan Ayarlara gir / En üstte İsmine tıkla / Parola ve Güvenlik e tıkla / İki Faktörlü Doğrulamayı Aç / bu işlemi yaptıktan sonra çıkması lazım hocam
Bununla ilgili makale :

Son düzenleme:
Fingertouch kullanabilirsin. Sıkıntısı yok.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bilgi için teşekkür ederim

Yalnız Home tuşuna 2 kez dokunduğumuzda ekran önce Aşağı kayıp sonra açık uygulamalar kısmına geçiyor.... bunu engelleyebilir miyiz ?

HocamEkli dosyayı görüntüle 9884
Bende görünüyor ilginç. Bilgisayar varsa bide aynı siteye bilgisayardan giriş yap ilk önce bakalım öyle çıkacak mı.

Yok hocam bi dk bekle buldum yazıyorum şimdi

Telefondan Ayarlara gir / En üstte İsmine tıkla / Parola ve Güvenlik e tıkla / İki Faktörlü Doğrulamayı Aç / bu işlemi yaptıktan sonra çıkması lazım hocam
Bununla ilgili makale :

Tamamdır müdür. Teşekkür ederim. Bu iyi oldu çıkan jb araçını hemen güncelleme yapabiliyoruz.

Callbar xs i alacam bigbostan ama paypaldan dolayı alamoyorum yeni paypal hesabı açtım azerbeycan olarak gösterdim adresi falan vpn açtım sizlerin söylediğ gibi kredi kartıda sanal kart olara açtım ama kartı kabul etmiyor 9887

Hocam neptune de aynı sorun var! Heleki BatteryPerfect yüklü ise durum felakef sabaha kadar zor tespit edebildim ikisinide kaldırdım sorun düzeldi HomeGesture güncel sürümü daha stabil sıkıntı yok lite falan hikaye

Kardeşim homegesture ayarlarda gözükmüyor sen nerden yapıyorsun yardımcı olurmusun ?

Arkadaşlar bizleri şu baş belası reklamlardan kurtaracak tweak var mı. Eğer varsa repo ve sürümü ile yazar mısınız. Teşekkür ederim

Kurulu olan tweakler
21c7b48ce4a16f3544e70d22f42202f4.jpg
21b5b98a6dcb80194bf2b0bf9275c01e.jpg
d8f97db39a59b66c5db0f502742a1cea.jpg

c0923a4a51758faf92139f106e170200.jpg

Son düzenleme:
SuperRecorder satın aldım iOS 12 uyumlumu veya kullanan varmı ses kaydedemiyor yanına ayrı bir bağımlılık mı gerek yoksa Activator ile eylem mi gerekir

SuperRecorder 12 Güncelendi Çalışıyor

c8287ab9ba7f25eba34bbb5c9a21ad95.jpg

Geri