bigboss reposundanNerden kurdun bende çalışmadı
kurduktan sonra video çekerken yukardaki sanineye basarsan çalıştığını farkedeceksin alttaki kırmızı tuştan dondurmuyor
bigboss reposundanNerden kurdun bende çalışmadı
Houn
Ekli dosyayı görüntüle 9834
Kestirmeler uygulaması yüklüyse kestirme için buraya tıkla hocam
unc0veri yükledikten sonra ayarlada görünür profil hocam
Nerden kurdun bende çalışmadı
Tşk ederim baya olmuş yapmamıştım yeni yaptımGiriş yaptınız mı Cydia’da.
Arkadaşlar iconları hangi tweakle küçültebiliyoruz
![]()
Boxy var öylebi seçenek göremedim
Anemone den hiç ses yok. Ama snowboard yakında yeni bi güncelleme alacak sanırım o zaman tam ios 12 desteğine kavuşacak şu haliylede iyi çalışıyorAnemonede bir gelişme yok mu ya
Hem homegesture hemde homegesture lite denedim ikisinde de şöyle bir sorun var.
Sol üstten asagiya çekince bildirim ekranı geliyor burda sorun yok.
Ama sağ üstten ekranı asagi doğru çektiğimde kontrol panel (CC) gelmesi gerekirken safe mode atıyor. iPhone 6s ile bu sorunu benim dışımda yaşayan var mi? Yada muadili bir tweak bilen varmı arkadaşlar ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Muadilini arıyorsanız; Neptune. Hatta muadili kendisinden daha iyi. Yüklemek için Filza gerek.
1 ‘deki linke tıklayıp telefonda kullandığın apple hesap mail ve şifrenle giriş yapıp ekrana gelen iki faktörlü doğrulama şifreni yazdıktan sonra gelen ekranda diğer adımları uygulucan hocamHoca ben 3 ü değil 1. maddeyi anlamadım dedim
Bence bir ekran videosu çek herkes istifade etsin.
Home gesture yükleyemiyorum???Ekli dosyayı görüntüle 9848
Snowboardla iconmaskları aktifleştiremedim hocam.Anemone den hiç ses yok. Ama snowboard yakında yeni bi güncelleme alacak sanırım o zaman tam ios 12 desteğine kavuşacak şu haliylede iyi çalışıyor
Oto imzalama için ne kullanabiliriz ?
Ya arakadaş bu safari download + yı eskiden satın almıştım bigbostan ama şimdi bu şekilde yapıyor indiremiyorumEkli dosyayı görüntüle 9822
SuperRecorder satın aldım iOS 12 uyumlumu veya kullanan varmı ses kaydedemiyor yanına ayrı bir bağımlılık mı gerek yoksa Activator ile eylem mi gerekir
![]()
Alttakini aldın inşallah