Neler yeni

iOS 12.0 - 12.4 (A7-A12) - Uyumlu Tweak Listesi

Arkadaşlar iconları hangi tweakle küçültebiliyoruz
68fad70e84933c3bcc9cdebad6973ef3.jpg

Boxy var öylebi seçenek göremedim

Bu safari download + youtubeden indirmeye çalışıyorum ama indirmiyır mp3 olarak sizdede aynı sıkıntı var mı sıfır kb yazıyor

Hem homegesture hemde homegesture lite denedim ikisinde de şöyle bir sorun var.
Sol üstten asagiya çekince bildirim ekranı geliyor burda sorun yok.
Ama sağ üstten ekranı asagi doğru çektiğimde kontrol panel (CC) gelmesi gerekirken safe mode atıyor. iPhone 6s ile bu sorunu benim dışımda yaşayan var mi? Yada muadili bir tweak bilen varmı arkadaşlar ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Muadilini arıyorsanız; Neptune. Hatta muadili kendisinden daha iyi. Yüklemek için Filza gerek.

Callbar xs çıkmış repoya eklenebilir mi ?

Muadilini arıyorsanız; Neptune. Hatta muadili kendisinden daha iyi. Yüklemek için Filza gerek.

Hocam neptune de aynı sorun var! Heleki BatteryPerfect yüklü ise durum felakef sabaha kadar zor tespit edebildim ikisinide kaldırdım sorun düzeldi HomeGesture güncel sürümü daha stabil sıkıntı yok lite falan hikaye

Hoca ben 3 ü değil 1. maddeyi anlamadım dedim
Bence bir ekran videosu çek herkes istifade etsin.
1 ‘deki linke tıklayıp telefonda kullandığın apple hesap mail ve şifrenle giriş yapıp ekrana gelen iki faktörlü doğrulama şifreni yazdıktan sonra gelen ekranda diğer adımları uygulucan hocam

Hocam neptune de aynı sorun var! Heleki BatteryPerfect yüklü ise durum felakef sabaha kadar zor tespit edebildim ikisinide kaldırdım sorun düzeldi HomeGesture güncel sürümü daha stabil sıkıntı yok lite falan hikaye
Home gesture yükleyemiyorum???9848

SuperRecorder satın aldım iOS 12 uyumlumu veya kullanan varmı ses kaydedemiyor yanına ayrı bir bağımlılık mı gerek yoksa Activator ile eylem mi gerekir

Bugun birkac tweak yukledikten sonra whatssapp surekli kapaniyor. Boyle bir problem yasayan oldu mu?

SuperRecorder satın aldım iOS 12 uyumlumu veya kullanan varmı ses kaydedemiyor yanına ayrı bir bağımlılık mı gerek yoksa Activator ile eylem mi gerekir

b3290cb2f8b5a01236aa14e1c6df389a.jpg

Alttakini aldın inşallah

Geri