Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.reposundan FingerTouchReachabilityFix12 yi kurarak bunu düzeltebilirsiniz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bende sorunsuz çalıştı 5s iOS 12.0.1 unc0ver b40![]()
Hocam kurarken böyle bi hata aldım ilk defa jailbreak yapıyorum ne yapmam lazım
Arkadaşlar 12.1.1 beta 3 te jb yaptım ama telefon kapınca jb gidiyor baştan yapmam gerekiyor sebebi nedir ? Çözümü nedir ?
:)) çünkü kullandığımız Jb bir Tethered Jailbreak.
Tethered Jailbreak, cihazın bilgisayara bağlanarak custom bir rom ile cihazın boot edilmesi işlemidir. Cihaz açıldıktan sonra Code Signing mekanizması devre dışı kalır ancak cihaz bir şekilde kapanırsa (şarjı biterek, yeniden başlatılmak amacıyla) açıldığında Jailbreak devre dışı kalmış olur. Tethered Jailbreak'in en önemli sorunu da budur.
Untethered Jailbreak ise yeniden başlatma işlemlerine karşı dayanıklıdır. Cihaz kapansa bile yeniden açıldığında bilgisayara bağlanarak boot edilmeye ihtiyaç olmadan Jailbreak'li olarak kullanılabilmektedir.
![]()
Resimdeki jb aracıyla yapıyorum 12.1.1 beta 3 telefon kapanınca şarj vs gibi jb gidiyor baştan yapmam gerek çözümü nasıldır ?
![]()
arkadaşlar beta 41 ile jb yaptım. ben mi yanlış görüyorum. yoksa orda 3 gün mü yazıyo sertifika süresi?
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arkadaşlar safe moda attıran tweak nasıl tespit edliyordu
![]()
Fingertouch muadili dvirtualhome ile de reachability fingertouch olduğu kadar hızlı çalışmıyordu.Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.reposundan FingerTouchReachabilityFix12 yi kurarak bunu düzeltebilirsiniz
yok hocam onu daha önce denemiştim olmamıştı şimdi bida yükledim denedim olması bu seferde reachability çalışmadı
FingerTouch jailbreaktr reposundan indirdim belki bundan sebep olmamıştır diye
BigBoss reposundan deniyim dedim oda hasarlı tweak çıktı yüklenmedi
![]()
İşaretli kısmı şeffaf yapan bi tweak var mı?
Transparentdock
Flipcwitch activator ve bazı tweaklerin çalısması icin gerekli bir ince ayar. Mesela artık Flipconvert ( cc toggles ekleme )’ tweak’ini yükleyip kullanabilirsiniz. Flipconvert yükle dene, tavsiye ederim
Hangi repoyla aratırsam çıkar öyle arattım bişey çıkmadı
Control center de ki togglesleri arttıran bir tweak var mı?
Kral :) tam dedim arkadaşa yardımcı olayım, tweakleri sıfırlamıştım hatırlayamadım. arama bölümüne şeffaf tweak yazdımTransparentdock
Flipconvert
Kenan___
Çözemedim malesef onunla. Ccsettingsxi ile 1 tane arttı sadece. Konum vs. Yi oraya alamadım bi türlü :)
Ayarlar / denetim merkezi / denetimleri özelleştir
Kenan___