Neler yeni

iOS 12.0 - 12.4 (A7-A12) - Uyumlu Tweak Listesi

Fluidity kısmen çalışmakta.

Fluidity: iPhone X hareketlerini diğer cihazlara getirir

Son düzenleme:
Beyler cydiaya nasıl reset atarım repoları ve tweakleri silip tekrar kurmak istiyorum nasıl resetliyoruz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

*** Bu Konu Uyumlu Tweak’ler konusu, sorunun cevabını formda araştırarak bulabilirsin.

[*]Unc0ver'ı açın ve ayarlar sekmesine gidin.
[*]Aşağı kaydırın ve 'Restore RootFS (rec0ver)' ve 'Refresh Icon Cache etkinleştirin.
[*]İlk sekmeye geri dönün ve 'Jailbreak' / 'Re-Jailbreak' düğmesine basın.
[*]Unc0ver normal jailbreak işleminden geçecek ve ardından 'RootFS'yi geri yükleyecek' diyen bir uyarı gösterecek ve OK düğmesine basınız.
[*]İşlemin bitmesini bekleyin. Bu, cihazınıza bağlı olarak 15 dakika kadar sürebilir.
[*]'RootFS başarıyla geri yüklendi' şeklinde bir bildirim alacaksınız. OK tuşuna basın, cihaz yeniden başlatılacaktır.
[*]Tüm jailbreaking ilgili dosyalar şimdi kaldırıldı. Şimdi Unc0ver uygulamasını kaldırabilirsiniz.
[/LIST]
Bu işlem tamamlandıktan sonra Cydia simgesi büyük olasılıkla kalacaktır. Endişelenmeyin, Cydia tamamen kaldırıldı.

Son düzenleme:
Hocam valla bende anlamadım. siriyle alakalı bi tweak falanda kurmadım . Şimdi kurduğum tweakleri silip yeniden kurmam gerekir mi hocam ?

0791be076a3a1dfefce56164f01271bb.jpg

Homegesture burayı kapat

Arkadaşlar ben HomeGesture tweakini nedense bulamadım Packix'de. Lite sürümü var sadece.

Snapper 2
Sürüm : 1.3
Repo : xarold
6s plus
Ekran görüntüsü almadan önce istenilen bölgeyi seçmeye yarıyor. Daha sonra isterseniz aşağıdaki ikonlara sürükleyerek vazgeçebilir , albüme kaydedebilir , yada paylaşım yapabilirsiniz.
Güzel ve kullanışlı bir tweak Ekli dosyayı görüntüle 9617
Üstelik yaptığınız işlemi bitirene kadar ekran görüntüleriniz ekranda kalmaya devam ediyor.Ekli dosyayı görüntüle 9618
Ekli dosyayı görüntüle 9619

Bu tweak activator istemiyor mu

Kendi sitesi ve Twitter hesabından da takip edip kendi reposunu ekleyebilirsin orda var yakında snowboard için güncelleme geliyor açıklamış bizzat

hocam hallettim ama şöyle bir sorun var 9786
bu uygulama isimleri normalde yok ama geldi bunu nasıl kaldırırım

Hem homegesture hemde homegesture lite denedim ikisinde de şöyle bir sorun var.
Sol üstten asagiya çekince bildirim ekranı geliyor burda sorun yok.
Ama sağ üstten ekranı asagi doğru çektiğimde kontrol panel (CC) gelmesi gerekirken safe mode atıyor. iPhone 6s ile bu sorunu benim dışımda yaşayan var mi? Yada muadili bir tweak bilen varmı arkadaşlar ?

Fingertouchta Switcher ile Reachability uyumsuz çalışıyor. Switcher i arka plandaki uygulamaları açmak için işlem yaptığımda -Reachability- ekran bi kere aşağı inip sonra istediğim oluyor sinir bozucu bi durum

reposundan FingerTouchReachabilityFix12 yi kurarak bunu düzeltebilirsiniz

Flipswitch ne işe yarıyordu? evet ben yükledim ama ayarlarda çıkmadı

Flipcwitch activator ve bazı tweaklerin çalısması icin gerekli bir ince ayar. Mesela artık Flipconvert ( cc toggles ekleme )’ tweak’ini yükleyip kullanabilirsiniz. Flipconvert yükle dene, tavsiye ederim

Geri