Evet bu kardeşim ama temayı kuramıyorum anlamadım snowboardı kaldırıyor
Bunun için LockPlus kurman lazım ve hidebarX alt barı kaldırman lazım
Evet bu kardeşim ama temayı kuramıyorum anlamadım snowboardı kaldırıyor
Büsürü lockplus var hangisini indirmem lazım kardeşimBunun için LockPlus kurman lazım ve hidebarX alt barı kaldırman lazım
Hocam cydiada yüklü görünüyor bu şekil ama daha sonra mterminalde bir işlemmi yapılıyor orasını anlayamadım yüklendikten sonra hiç bi yerde görünmüyor çünkü .Yükleyemedim?
Hocam cydiada yüklü görünüyor bu şekil ama daha sonra mterminalde bir işlemmi yapılıyor orasını anlayamadım yüklendikten sonra hiç bi yerde görünmüyor çünkü .
terminalden su komutunu girip password kısmına alpine yazdıktan sonra install sileo komtunu girmen gerekHocam cydiada yüklü görünüyor bu şekil ama daha sonra mterminalde bir işlemmi yapılıyor orasını anlayamadım yüklendikten sonra hiç bi yerde görünmüyor çünkü .
hocam en son sileo yüklüydü cydiada o halde şarja koymuştum dediğiniz işlemleri yapmadım daha telefonu açıyim dedim donmuş ekran yeniden başlattı jailbreak gitmiş elma göründü tekrar jailbreak yapmak istedim olmuyor telefonu yeniden başlatıp normal halde açılıyor.terminalden su komutunu girip password kısmına alpine yazdıktan sonra install sileo komtunu girmen gerek
Bunu nasıl yaptın yaa kardeşim bunu istiyorum benGörüşlerinizi almak isterim hangisi daha iyi yada hiçbirimi
![]()
![]()
![]()
Hocam sileoda bu hatayı alıyorum yüklenmiyor hiçbirşey
[automerge]1551635195[/automerge]
Sileo ya
repo.xarold.com reposunu eklemek istedim tehlikeli uyarısı verdi
Bu repo güvenilir değilmiydi hocam
Aga jailbreaktr repoyada aynı uyarıyı verdi
Sileo yu hangi repodan kurdun .
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
telefon kafayı yedi ya sileoyu kurdum hiçbişey çalışmıyor çakıştı herşey telefonu sıfırladım yedekten geri yükledim tamamen cydiayı kaldırıp sıfırdan jailbrek yapiyim dedim onuda beceremedim . şimdi telefon kafayı yedi yardım edin aga ya
telefonu sıfırladığımda tekrardan yeni sürüm yüklenme olayı başladığında hemen tvos12 profili kurmuştum o başlayan güncellemenin kalıntısı var ise eğer onu nerden silebilirim hocamBir kaç gündür bu sileo ve electra muhabbeti dönüyor.
Ne gerek var böyle heyecanlara, cydia yıllardır var gayet iyi.
7-8 aydır beklenen jailbreak iyi kötü gelmiş, boşu boşuna sürüm kaybedeceğiz.
Dikkatli olun..
Sana da geçmiş olsun kardeş
Spotify premium kullanmaya yarayan o tweak hangisiydi ya![]()
hocam sistem tweaklerini mi sildim acaba ya cydiayı sıfırdan kurmak için ne yapmam lazım bilen yokmu
Spotilife tweak adı. Tam kapasite çalışmıyor, haberin olsun.