Neler yeni

iOS 12.0 - 12.4 (A7-A12) - Uyumlu Tweak Listesi

Hocam cydiada yüklü görünüyor bu şekil ama daha sonra mterminalde bir işlemmi yapılıyor orasını anlayamadım yüklendikten sonra hiç bi yerde görünmüyor çünkü .

Ekli dosyalar

• 962774CB-FD79-4F8C-A1B8-86B6FA53270C.jpeg
    962774CB-FD79-4F8C-A1B8-86B6FA53270C.jpeg
    150.6 KB · Görüntüleme: 64
Hocam cydiada yüklü görünüyor bu şekil ama daha sonra mterminalde bir işlemmi yapılıyor orasını anlayamadım yüklendikten sonra hiç bi yerde görünmüyor çünkü .

bence bosu bosuna yuklemeyin. cydia daki butun repolar siliniyor. sonra tek tek eklemeye calisicaksiniz silioya. bazilarini da eklemiyor hata veriyor. ben hemen sildim tekrar cydia ya geri dondum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

terminalden su komutunu girip password kısmına alpine yazdıktan sonra install sileo komtunu girmen gerek

terminalden su komutunu girip password kısmına alpine yazdıktan sonra install sileo komtunu girmen gerek
hocam en son sileo yüklüydü cydiada o halde şarja koymuştum dediğiniz işlemleri yapmadım daha telefonu açıyim dedim donmuş ekran yeniden başlattı jailbreak gitmiş elma göründü tekrar jailbreak yapmak istedim olmuyor telefonu yeniden başlatıp normal halde açılıyor.
uçak modunda yaptım oldu. unutmuşum uçak moduna almayı. yalnız niye böyle bişey oldu anlamadım durup dururken. uyumsuz tweakları yükledinden sonra yüklendiği halde sorun çıkarabilecek tweakları gösteren bir tweak varmı

-şimdi yine yeniden başladı yine jailbreak gitmiş aga ya

Bi kaç güncelleme gelmiş alakası varmıdır bilmiyorum ama yükledim ve yeniden başlatıp jailbreakten çıkma olayı durdu

Son düzenleme:
Görüşlerinizi almak isterim hangisi daha iyi yada hiçbirimi
8efbfadafe7bad57e838dd165ba44b28.jpg
54356da78b7d989c8050e5341be0213c.jpg
8b70b6d0d0303febe61858ed544b0e7d.jpg
Bunu nasıl yaptın yaa kardeşim bunu istiyorum ben

Hocam sileoda bu hatayı alıyorum yüklenmiyor hiçbirşey
[automerge]1551635195[/automerge]
Sileo ya
repo.xarold.com reposunu eklemek istedim tehlikeli uyarısı verdi
Bu repo güvenilir değilmiydi hocam

Aga jailbreaktr repoyada aynı uyarıyı verdi

Ekli dosyalar

• ED270747-8533-42D4-96A0-F604DA84483C.jpeg
    ED270747-8533-42D4-96A0-F604DA84483C.jpeg
    265.5 KB · Görüntüleme: 61
  • 34C42500-5AAF-4BD9-9C01-B877F1BABB61.jpeg
    34C42500-5AAF-4BD9-9C01-B877F1BABB61.jpeg
    314.6 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleme:
Hocam sileoda bu hatayı alıyorum yüklenmiyor hiçbirşey
[automerge]1551635195[/automerge]
Sileo ya
repo.xarold.com reposunu eklemek istedim tehlikeli uyarısı verdi
Bu repo güvenilir değilmiydi hocam

Aga jailbreaktr repoyada aynı uyarıyı verdi

Sileo yu hangi repodan kurdun .

Ses ve parlaklık yüzdesini gösteren tweak ismi nedir?

15352f7d50eacc255556d4ef5a1fb1db.jpg

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

75232ef0c76f1c6a8fb843d4c10c7045.jpg

Arkadaşlar homegesture tweak’inde controlcenteri kapayınca statusbar kısmı yukarı kaçıyor, bunun bir çözümü var mı acaba

telefon kafayı yedi ya sileoyu kurdum hiçbişey çalışmıyor çakıştı herşey telefonu sıfırladım yedekten geri yükledim tamamen cydiayı kaldırıp sıfırdan jailbrek yapiyim dedim onuda beceremedim . şimdi telefon kafayı yedi yardım edin aga ya

telefon kafayı yedi ya sileoyu kurdum hiçbişey çalışmıyor çakıştı herşey telefonu sıfırladım yedekten geri yükledim tamamen cydiayı kaldırıp sıfırdan jailbrek yapiyim dedim onuda beceremedim . şimdi telefon kafayı yedi yardım edin aga ya

Bir kaç gündür bu sileo ve electra muhabbeti dönüyor.
Ne gerek var böyle heyecanlara, cydia yıllardır var gayet iyi.
7-8 aydır beklenen jailbreak iyi kötü gelmiş, boşu boşuna sürüm kaybedeceğiz.
Dikkatli olun..
Sana da geçmiş olsun kardeş

Bir kaç gündür bu sileo ve electra muhabbeti dönüyor.
Ne gerek var böyle heyecanlara, cydia yıllardır var gayet iyi.
7-8 aydır beklenen jailbreak iyi kötü gelmiş, boşu boşuna sürüm kaybedeceğiz.
Dikkatli olun..
Sana da geçmiş olsun kardeş

telefonu sıfırladığımda tekrardan yeni sürüm yüklenme olayı başladığında hemen tvos12 profili kurmuştum o başlayan güncellemenin kalıntısı var ise eğer onu nerden silebilirim hocam

liberty tweak ini kurdum ama bazı oyunlar açılmıyor biyere kadar gelip atıyor sebebi ne olabilir

hocam sistem tweaklerini mi sildim acaba ya cydiayı sıfırdan kurmak için ne yapmam lazım bilen yokmu

Pulandres.rejail.ru reposundan bazı ücretli tweaklerin cracked ları var. Crack li tweak kurmanın telefona bi zararı olur mu?

hocam sürekli jailbrekten çıkıyordu unc0ver b38 yüklüydü onu sildim. b34 ü kurdum şuan bekliyorum tweak felan bakıyorum atma felan olmadı daha. gereksiz kalıntıları silmem lazım. cydia Installer tweak ini tekrar kur dedim 1.1.32 b12 sillinmemesi gereken sistemle alakalı tweakler tekrar kurulmuşmudur

Geri