Neler yeni

iOS 12.0 - 12.4 (A7-A12) - Uyumlu Tweak Listesi

hocam sürekli jailbrekten çıkıyordu unc0ver b38 yüklüydü onu sildim. b34 ü kurdum şuan bekliyorum tweak felan bakıyorum atma felan olmadı daha. gereksiz kalıntıları silmem lazım. cydia Installer tweak ini tekrar kur dedim 1.1.32 b12 sillinmemesi gereken sistemle alakalı tweakler tekrar kurulmuşmudur

Temiz bir jb olsun istiyorsan Yapman gerekenler icleaner aç ve + bas ve ayar dosyalarının hepsini sil cydia ya gir yüklediğin tweakların hepsini sil. Ve cihazını reboot et daha sonra Uncoveri sil yeni yayınlanan b39 sürümünü indir uncover ayarlardan load tweaks ı kapat restore rootfs aç reinstall cydia yı aç ve ve sıfırlama yap sıfırlama bitince load tweaksı aç ve restore rootfs açıksa kapat reinstal cydia açıksa kapat ve tekrar jb yap 3 kerede tamamlanıyor bilgin olsun ve jb yaparken uçak moduna almayı unutma

hocam sürekli jailbrekten çıkıyordu unc0ver b38 yüklüydü onu sildim. b34 ü kurdum şuan bekliyorum tweak felan bakıyorum atma felan olmadı daha. gereksiz kalıntıları silmem lazım. cydia Installer tweak ini tekrar kur dedim 1.1.32 b12 sillinmemesi gereken sistemle alakalı tweakler tekrar kurulmuşmudur
icleaner pro ile temizlik yapiyim dedim bitince yine attı delirecem ya
Yanlış bişey mi işaretlenmiş acaba

Ekli dosyalar

• 8021136F-09D7-4FC5-9DD6-64DA570723FF.png
    8021136F-09D7-4FC5-9DD6-64DA570723FF.png
    405.4 KB · Görüntüleme: 55
bu araç güvenilir değildir diye ben hep bilgisayardan yüklüyordum hocam
Merak etme güvenilir
ReProvision u kurdum hocam giriş yaptım kestirme direk buraya attı biraz bekleyip ve Profiller ve aygıt bölümünde kendi apple hesabımdan güven bölümü çıktı bilgisayardan yükler gibi oldu b39 u kurdum
[automerge]1551656179[/automerge]
ReProvision u kurdum hocam giriş yaptım kestirme direk buraya attı biraz bekleyip ve Profiller ve aygıt bölümünde kendi apple hesabımdan güven bölümü çıktı bilgisayardan yükler gibi oldu b39 u kurdum
jailbreak e bastım yeniden başladı 2/38 ----36larda hızlıca geçip ok diyemeden yeniden başladı dönüyor ekran hala başka bi sorun var ya ne yaptıysam bu kadar uzun sürmezdi
[automerge]1551657127[/automerge]
telefon hala açılmadı dönüp duruyor ekran off

Ekli dosyalar

• E17398D9-5B7C-42DE-9253-DCDA55B30831.png
    E17398D9-5B7C-42DE-9253-DCDA55B30831.png
    343.8 KB · Görüntüleme: 61
Son düzenleme:
[automerge]1551656179[/automerge]

jailbreak e bastım yeniden başladı 2/38 ----36larda hızlıca geçip ok diyemeden yeniden başladı dönüyor ekran hala başka bi sorun var ya ne yaptıysam bu kadar uzun sürmezdi
[automerge]1551657127[/automerge]
telefon hala açılmadı dönüp duruyor ekran off

Cihaza hardreset at

arkadaşlar bi tweak var. appswitcherda aşağı kaydırınca 3 seçeneğin olduğu bi menü geliyor renkli butonlar var. respring reboot ve tüm uygulamalrı kapat diye. ios 12 de kurmuştum telefonu değiştirince gitti. nedir adı bilen varmı

arkadaşlar bi tweak var. appswitcherda aşağı kaydırınca 3 seçeneğin olduğu bi menü geliyor renkli butonlar var. respring reboot ve tüm uygulamalrı kapat diye. ios 12 de kurmuştum telefonu değiştirince gitti. nedir adı bilen varmı

Homegesture kullanıyorsan onda var

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar YouTube videolarını direkt MP3 olarak indirip müzik kütüphanesine atabilen (YouTube++ benzeri) çalışan tweak varmi ?

99ce382f869fa681db44ec0fb5df53c5.jpg
04c5f48c6ce45a93e6b1a64684863b2f.jpg
02644108b195163512647cda99f8a20c.jpg

Kilit ekranı tema değil benim sadece duvar kağıdı - onun dışında lick plus ile saat tarihi düzenledim

Arkadaşlar biri şu temayı ve nasıl yaptığını söyleyebilir mi?

Arkadaşlar YouTube videolarını direkt MP3 olarak indirip müzik kütüphanesine atabilen (YouTube++ benzeri) çalışan tweak varmi ?

Bu istediğin şeyi ben yapıyorum ama yaptığım yöntem bir tweak yükle tek tıkla hallet şeklinde değil. Youtube Tools ve Mlmport tweakları ile yapıyorum. Anlatması uzun iş kusura bakma lütfen. Sitede her iki tweakta var. Google ile aratırsan nasıl yapıldığını da öğrenebilirsin. Daha kolay bir yöntem bilen arkadaş varsa zaten yazacaktır.

slices 2 alternatifi varmı güncellemicek adam sanırım bunu sırf bunun için jb yapıyordum

Social Downloader 3.4
iOS 12.1.2 de sorunsuz çalışıyor.
Facebook ve instagram da denenmiştir.
638a5714a3f90a59abf531341f503cdc.jpg

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

mesajları tek tek silmek istediğimizde direk silmeye yarayan tweak var mı sil yada vazgeç diye seçenek çıkıyor boş yere

Geri