Neler yeni

iOS 12.0 - 12.4 (A7-A12) - Uyumlu Tweak Listesi

Repo : BigBoss
6s plus
Sorunsuz indi.
Telefonu kilitledikden sonra 2g-3g-4g geçişleri sağlıyor. Şarj açısından faydalı olabilir
Kullanımı ve işlevleri hakkında ayrıntılı bilgi verebilecek varmıdır arkadaşlar. Çalışıyormu tam anlamadım mevzuyu

Ekli dosyalar

• 660B4674-3E1A-4CE4-997E-8FBDCED1A658.jpeg
    660B4674-3E1A-4CE4-997E-8FBDCED1A658.jpeg
    18.2 KB · Görüntüleme: 60
  • A39BFD44-56E1-41FB-9884-A51E5BE69CBC.jpeg
    A39BFD44-56E1-41FB-9884-A51E5BE69CBC.jpeg
    140.3 KB · Görüntüleme: 60
Son düzenleme:
benimki direk iphone x fener ve kamera için ekstra birşey kurmadım yani birde pembe kısım bataryayı göstermiyor etrafta dönüyor o

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
O ayarları springtoze ile mi yaptın hocam temayı bir türlü kuramadım anomeyi indiriyor ama temayı yapmıyor
[automerge]1551583213[/automerge]
Eyvallah peki ayarlarınıda yollayabilirmisin

Son düzenleme:
O ayarları springtoze ile mi yaptın hocam temayı bir türlü kuramadım anomeyi indiriyor ama temayı yapmıyor
[automerge]1551583213[/automerge]

Eyvallah peki ayarlarınıda yollayabilirmisin

b2665d500fcb0e6d12ed9239eeb7f09a.jpg

Arkadaşlar notifica tweakindr gelen bildirimlerin arkasını nasıl transparan yapa bilirim

ngxplay ile appcake cakisiyor. ikisi birlikte yuklu oldugunda arac ekraninda uygulama acildiktan sonra dokunmatik calismiyor bilginize. normalde ngxplay calisiyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Appcake reposu bende yüklü değil ama araç ekranında yotube yada başka uygulamaya tıkladığım anada dokunmatik iptal oluyor kullanamıyorum sen kullanabiliyormusun şuan

Appcake reposu bende yüklü değil ama araç ekranında yotube yada başka uygulamaya tıkladığım anada dokunmatik iptal oluyor kullanamıyorum sen kullanabiliyormusun şuan

birkac tweak bu soruna sebep oluyor. benim tespit ettiklerim appcake ve terminal uygulamalari. teker teker tweakleri kaldirip her defasinda araca baglayip hangi tweaklerin sebep oldugunu bulabilirsiniz. ben bu sekilde cozum buldum. suanda sikintisiz calisiyor

[automerge]1551615844[/automerge]
Yükledim ama bir şey olmadı hangi repodan yüklediniz hocam
[automerge]1551615963[/automerge]

Benim tlfon x yaa temayı kuramıyorum yaa hocam bi lütfen yardım edin temayı yüklediğimde snowboardı kaldırıyor anomoneyi yüklüyor sonra bir şey yok

birkac tweak bu soruna sebep oluyor. benim tespit ettiklerim appcake ve terminal uygulamalari. teker teker tweakleri kaldirip her defasinda araca baglayip hangi tweaklerin sebep oldugunu bulabilirsiniz. ben bu sekilde cozum buldum. suanda sikintisiz calisiyor

Unc0ver
Cydia
Youtube orjinal plus
Ngxplay bunlar kurulu başka hiç bir tweak kurulu değil genede çalışmadı

[automerge]1551615963[/automerge]

Benim tlfon x yaa temayı kuramıyorum yaa hocam bi lütfen yardım edin temayı yüklediğimde snowboardı kaldırıyor anomoneyi yüklüyor sonra bir şey yok

Kusura bakma pek anlayamadım, siz neyi yüklemek istiyorsunuz resimle bi örnek verin bende ona göre yardımcı olayım

rPetri RocketBootstrap tweak’inin iOS 12’de büyük sorunlara sebep verebileceği, bu nedenle güncelleme yapılıncaya kadar kaldırılması gerektiğini yazmış

rPetri RocketBootstrap tweak’inin iOS 12’de büyük sorunlara sebep verebileceği, bu nedenle güncelleme yapılıncaya kadar kaldırılması gerektiğini yazmış

Ama şu varki RocketBootstrap tweak’ini kaldırınca bazı tweak’leri de siliyor

Kusura bakma pek anlayamadım, siz neyi yüklemek istiyorsunuz resimle bi örnek verin bende ona göre yardımcı olayım
Sizin temayı neptunede çalışmadı siz bir tane tema söylemiştiniz filzamıydı öyleydi sanki onu çalıştıramadım tema yüklediğim zaman snowboardı siliyor anomone yi yüklüuor oda çalışmıyor yani temayı kuramıyorum

Sizin temayı neptunede çalışmadı siz bir tane tema söylemiştiniz filzamıydı öyleydi sanki onu çalıştıramadım tema yüklediğim zaman snowboardı siliyor anomone yi yüklüuor oda çalışmıyor yani temayı kuramıyorum

99ce382f869fa681db44ec0fb5df53c5.jpg
04c5f48c6ce45a93e6b1a64684863b2f.jpg
02644108b195163512647cda99f8a20c.jpg

Kilit ekranı tema değil benim sadece duvar kağıdı - onun dışında lick plus ile saat tarihi düzenledim

Geri