Deneyin sonucunu yazın ekleyelim.PicoBanners 2 çalışıyor mu? listeye eklerseniz iyi olur.
Deneyin sonucunu yazın ekleyelim.PicoBanners 2 çalışıyor mu? listeye eklerseniz iyi olur.
Repomuza ekleyin deneyelim hocam. Aradığımda bulunmuyor.Deneyin sonucunu yazın ekleyelim.
FakeLocationla Turkcell sürpriz noktayı kandırabilirmiyiz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cydia da arıyorum ama “satın alınamıyor “ hatası veriyor. Siz nereden indirdiniz? Bizim repoda da yokHarika bi fikir. Şerrefsizim aklıma gelmişti
FakeLocationla Turkcell sürpriz noktayı kandırabilirmiyiz
ÇalışmıyorRepomuza ekleyin deneyelim hocam. Aradığımda bulunmuyor.
Gpscheat çalışıyor süpriz noktada yanlız kullanırken wifi ile kullanın hücresel veri kapalı olsun
Neden sadece wifi ile
Peki turkcell süpriz noktada işe yaradımı
Hocam daha önce çok kullandım. Turkcell hücresel veri açık olduğu zaman net konumu görebiliyor ama bağlantıyı kapatıp sadece telefonu o bölgenin(içinde sürpriz nokta hediyesi olan) baz istasyonundaysanız istediğiniz gibi konum değiştirip ödülleri alabiliyorsunuz. Yani 30-40 km ötedeki ödülleri kapmak imkansız diye düşünüyorum.Neden sadece wifi ile
Aynen güncelleme oldu bende denedim indiriyor uygulamayı ancak yükleme yapmıyor.Arkadaşlar appsync unified ve appcake güncellendi fakat uygulama yüklenemiyor hala sizde de durum aynı mı alternatif var mı tşk
Hocam ne yazık ki kaldırmaya çalışırken de hata alıyorum. Ne tweak yükleyebiliyorum su an ne de kaldırabiliyorumKurulu olan tweakı tekrar kurmaya çalışıyorsunuz. Kurulu olanlar kısmına gelip uzman sekmesinden karen yazan tweakleri silin.
lutfen bırı zepplıne tweakı ıcın yardım edebılırmı artık .. herkeste var gıbı apple işaretı için bir repo ıstıyorum
Kardesim banada gonderirmisin12 kişiye copic 2 gönderdim. Meğer ne tutulan bi tweakmiş