Neler yeni

iOS 12.0 - 12.4 (A7-A12) - Uyumlu Tweak Listesi

dd9ef77704dde1c82e516c22cc87d607.jpg
6cd00b1ee1f3ec6c14cd06572c6ce7e3.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Audiyorecorder deki hata var lib döküman dosyasında AudioRecorder dosyası yok diyo

uncoveri silerken pofilde silindi telefonumda uygulamaları silemiyorum üzerlerinde x basınca kaldırılıyor diyor fakat uygulama ana ekranda gözüküyor
cydia ya da erişemiyorum cihazı güvenli modda da açıyorum fakat aynı nasıl düzeltebilirim adminlerden yardımcı olabilecek birisi varsa irtibata geçsin lütfen

Arkadaşlar appsync unified ve appcake güncellendi fakat uygulama yüklenemiyor hala sizde de durum aynı mı alternatif var mı tşk

Dostum xarold reposundan yükleniyor

ADMİNLERDEN BİRİ YARDIMCI OLABILIRMI MSJ SAYIM YETERLİ OLMADIĞI İÇİN SİZE ULAŞAMIYORUM

arkadaşlar ilk jailbreak yaptığımda bir problem yoktu daha sonrasında tweakleride inceledim şarj hızlı düşmeye başladı pil kullanımında ana ve kilit ekranı %10 pil tüketiyor acaba ne ile alakalı olabilir dediğim gibi tweakleri kaldırıp denedim hangisi kaynaklı olduğunu bulmaya çalıştım ama sonuç aynı yardımcı olursanız sevinirim

Bu tweakı eğer cracklı kullanıyorsanız jailbreakı mahvediyor. Bilginiz olsun.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gönderdiğim adres zaten geliştiricinin adresi parası ile almıştım gayet kullanışlı..

9b2d7c7ed23b92671b16a29706b22d4e.jpg

Denetim merkezindeki konum servisi ve respring gibi kısayolları nasıl ekleyebilirim

EQE deniyorum uygulamadan atıyor acılmıyor calışıyor yazıyor ama deneyen var mı yardımcı olacak arkadaş arıyorum 12.1.1 jb amacım hoparlör yüksetymek istiyorum konuşma sesinden çok az geliyor öyle bir tweak varmı

Arkadaşlar SnowBoard vardı iCeaner yükledim temizlik yapim dedim snowboardı sildi hatta oTa günceleme’yide aktif etti sürekli güncelleme uyarısı geliyor!

SnowBoard’ı tekrar kurmak istediğimde paket bağımlılıkları eksik diyor varmı başına gelen çözebilen ?

Geri