Neler yeni

iOS 12.0 - 12.4 (A7-A12) - Uyumlu Tweak Listesi

FakeLocationla Turkcell sürpriz noktayı kandırabilirmiyiz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gpscheat çalışıyor süpriz noktada yanlız kullanırken wifi ile kullanın hücresel veri kapalı olsun

Littlex çalışmıyor. Hata alanlar temel anasayfaya düştükten sonra cydia’ya girip geri silsin. Düzeliyor.

Peki turkcell süpriz noktada işe yaradımı

Evet şimdi denedim herzaman olduğu gibi internet hediyesi vermemek için uğraştırıyor

Son düzenleme:
Neden sadece wifi ile

Hocam daha önce çok kullandım. Turkcell hücresel veri açık olduğu zaman net konumu görebiliyor ama bağlantıyı kapatıp sadece telefonu o bölgenin(içinde sürpriz nokta hediyesi olan) baz istasyonundaysanız istediğiniz gibi konum değiştirip ödülleri alabiliyorsunuz. Yani 30-40 km ötedeki ödülleri kapmak imkansız diye düşünüyorum.

Arkadaşlar appsync unified ve appcake güncellendi fakat uygulama yüklenemiyor hala sizde de durum aynı mı alternatif var mı tşk

sa. ngx carplay in calisan surumu var mi? kendi reposunda ki calisiyordu ama kaldirmislar. yada elinde olupda tweaki gonderebilecek olan var mi?

Kurulu olan tweakı tekrar kurmaya çalışıyorsunuz. Kurulu olanlar kısmına gelip uzman sekmesinden karen yazan tweakleri silin.
Hocam ne yazık ki kaldırmaya çalışırken de hata alıyorum. Ne tweak yükleyebiliyorum su an ne de kaldırabiliyorum

lutfen bırı zepplıne tweakı ıcın yardım edebılırmı artık .. herkeste var gıbı apple işaretı için bir repo ıstıyorum

Geri