Neler yeni

iOS 12.0 - 12.4 (A7-A12) - Uyumlu Tweak Listesi

Beyler telefonumda biri aradığında safe modeye atıyor ama sorun şu ki telefonla ilgili hiçbir tweak yüklü değil safe modeye attığımda hatanın nerden kaynaklandığını bulabileceğim biyer var mı crash log tarzı

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Beyler telefonumda biri aradığında safe modeye atıyor ama sorun şu ki telefonla ilgili hiçbir tweak yüklü değil safe modeye attığımda hatanın nerden kaynaklandığını bulabileceğim biyer var mı crash log tarzı

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Audio Recorder yükledin mi

SnowBoard için tema beklemenize gerek yok. Bilinen pek çok tema sorunsuz çalışmakta. Görselde ki tema Boss iOS10✅

Ekli dosyalar

• 6891A65A-4AB7-4A45-8CAA-D758F062C80F.png
    6891A65A-4AB7-4A45-8CAA-D758F062C80F.png
    463.1 KB · Görüntüleme: 50
Önce Telefonu kapatın, açıp tekrar jb yaparak bi deneyin isterseniz, olmazsa en son yüklediğiniz tweakleri sırayla silin bence

sildim şuan yeni unc0ver sürümüne güncelleyim hem yenilenmiş olur jailbreak birde 40+ tweak yüklü hangisini sileyim bilemiyorum hepsine tek tek baktım tweakler çakışır mı diye sadece eclipse xten dark mode açtım başka birşeyden de olucağını düşünmüyorum

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

SnowBoard için tema beklemenize gerek yok. Bilinen pek çok tema sorunsuz çalışmakta. Görselde ki tema Boss iOS10

9d871c0faa1874b7734c8fbda57d5175.jpg

FİZİP

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Bir bilen yokmudur
minimal host blocker var, youtube içinde adblock for youtube var. hepsini engellemez, çünkü hosts dosyasında engellenen siteler çok eski. güncel reklam sitelerini engellemek için buradaki hosts dosyasını indir, filza yardımıyla telefonundan değiştir hosts dosyasını bayağı bi engellemiş olursun. bu işlemleri yaparken, değiştirdiğin her dosyanın YEDEĞİNİ AL.

Denedim ve ekran böyle oluyo yine aynı sorun devam ediyo yardımcı olabilirmisiniz arkadaşlar :(
Filza ile taa root dizinine gidip uashared yazıp aratın ve bulup silin. Sonra respring atıp bakın bakalım
[automerge]1551136565[/automerge]
Ignition u sildim unc0veri güncelledikten sonra imza bölümünde khodal enterprise kaldı uncover bu bölümde görünüyor bu güvenilir midir
Bendeki de aynı şekilde...

Filza ile taa root dizinine gidip uashared yazıp aratın ve bulup silin. Sonra respring atıp bakın bakalım
[automerge]1551136565[/automerge]

Bendeki de aynı şekilde...
Hocam ben ios 12 jailbreak yayınlandı konusundaki ipaya tıkladım güncel 34 ü yükledi cyd impactorle bilgisayardan kurdum tekrar

9d871c0faa1874b7734c8fbda57d5175.jpg

FİZİP

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alt dock barını nasıl oval yaptınız? iPhone 6S kullanıyorum aynı şekilde yapmak istiyorum. Sanırım iPhone X'ler böyle ama bunu yapmanın bir yolu varmı?

Ayrıca HomeGesture tweak hangi repoda sorunsuz arkadaşlar? Packix reposundan kurduğumda libspark ile ilgili bir hatayla karşılaşıyorum.

Alt dock barını nasıl oval yaptınız? iPhone 6S kullanıyorum aynı şekilde yapmak istiyorum. Sanırım iPhone X'ler böyle ama bunu yapmanın bir yolu varmı?

Ayrıca HomeGesture tweak hangi repoda sorunsuz arkadaşlar? Packix reposundan kurduğumda libspark ile ilgili bir hatayla karşılaşıyorum.
repo.dynastic.co/ reposunda sorunsuz şekilde homegesture kullanıyorum. Dock kısmındaki ovalliği de bu tweak yapıyor diye biliyorum. Ben şefaf halini kullandığım için oval mi normal mi göremiyorum hocam. Ama dediğim repo dan indirip bi dene istersen.

Floaty Dock yüklü ondan olabilir bilemiyorum

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Geri