Yok bunu silmicem de önceden khoadl enterprise ın uygulamasıdır demiyordu bilgisayardan kurmuştum direk o zaman
Yani buna güvenilir mi yoksa bilgisayardan Cydia impactor ile kurmak daha mı sağlıklı
Güvenilir

Yok bunu silmicem de önceden khoadl enterprise ın uygulamasıdır demiyordu bilgisayardan kurmuştum direk o zaman
Yani buna güvenilir mi yoksa bilgisayardan Cydia impactor ile kurmak daha mı sağlıklı
Beyler telefonumda biri aradığında safe modeye atıyor ama sorun şu ki telefonla ilgili hiçbir tweak yüklü değil safe modeye attığımda hatanın nerden kaynaklandığını bulabileceğim biyer var mı crash log tarzı
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE![]()
Audio Recorder yükledin mi
yok yüklü değil
Eğer daha önce yükleme yaptıysanız ya da telesekreter vb tweak yüklediyseniz yapabilir, Crashreporter uyumlu değil sanırım
Zaten githubda ipa dosyasını bulamadım hocam zipli dosya var bide tar.gz li dosya varGüvenilir![]()
Call recorder yüklemiştim ama lisans istediğinde silmiştim
Önce Telefonu kapatın, açıp tekrar jb yaparak bi deneyin isterseniz, olmazsa en son yüklediğiniz tweakleri sırayla silin bence
SnowBoard için tema beklemenize gerek yok. Bilinen pek çok tema sorunsuz çalışmakta. Görselde ki tema Boss iOS10![]()
Bir bilen yokmudurUygulamalardaki reklamlari izleyip odul aliyoruz peki bu reklamlari 1 sn icinde bitiren bi tweak varmi![]()
minimal host blocker var, youtube içinde adblock for youtube var. hepsini engellemez, çünkü hosts dosyasında engellenen siteler çok eski. güncel reklam sitelerini engellemek içinBir bilen yokmudur
Malesef yok dostum bulamaman normal en son 12.1.2 ye geldi12.1.4 uyumlu jeilbreak var mı ben bulamadım.
Eyvallah ustam sağolasın birde sahan önce hiç jeilbreak yapmadım gelirse güncelleme yardımını bekliyor olucam :)Malesef yok dostum bulamaman normal en son 12.1.2 ye geldi
Tabi etiket atman yeterli ne gerekiyorsa yardımcı olmaya çalışırım :)Eyvallah ustam sağolasın birde sahan önce hiç jeilbreak yapmadım gelirse güncelleme yardımını bekliyor olucam :)
Eyvallah çok sağolTabi etiket atman yeterli ne gerekiyorsa yardımcı olmaya çalışırım :)
iOS 12.0 - 12.1.2 Jailbreak Yayınlandı!Zaten githubda ipa dosyasını bulamadım hocam zipli dosya var bide tar.gz li dosya var
Filza ile taa root dizinine gidip uashared yazıp aratın ve bulup silin. Sonra respring atıp bakın bakalımDenedim ve ekran böyle oluyo yine aynı sorun devam ediyo yardımcı olabilirmisiniz arkadaşlar :(
Bendeki de aynı şekilde...Ignition u sildim unc0veri güncelledikten sonra imza bölümünde khodal enterprise kaldı uncover bu bölümde görünüyor bu güvenilir midir
Hocam ben ios 12 jailbreak yayınlandı konusundaki ipaya tıkladım güncel 34 ü yükledi cyd impactorle bilgisayardan kurdum tekrarFilza ile taa root dizinine gidip uashared yazıp aratın ve bulup silin. Sonra respring atıp bakın bakalım
[automerge]1551136565[/automerge]
Bendeki de aynı şekilde...
Yaptığın işlem doğru
Power tuşuna basınca niye Siri açılıyor onu anlayamadım
![]()
FİZİP
repo.dynastic.co/ reposunda sorunsuz şekilde homegesture kullanıyorum. Dock kısmındaki ovalliği de bu tweak yapıyor diye biliyorum. Ben şefaf halini kullandığım için oval mi normal mi göremiyorum hocam. Ama dediğim repo dan indirip bi dene istersen.Alt dock barını nasıl oval yaptınız? iPhone 6S kullanıyorum aynı şekilde yapmak istiyorum. Sanırım iPhone X'ler böyle ama bunu yapmanın bir yolu varmı?
Ayrıca HomeGesture tweak hangi repoda sorunsuz arkadaşlar? Packix reposundan kurduğumda libspark ile ilgili bir hatayla karşılaşıyorum.
Alt dock barını nasıl oval yaptınız? iPhone 6S kullanıyorum aynı şekilde yapmak istiyorum. Sanırım iPhone X'ler böyle ama bunu yapmanın bir yolu varmı?
Ayrıca HomeGesture tweak hangi repoda sorunsuz arkadaşlar? Packix reposundan kurduğumda libspark ile ilgili bir hatayla karşılaşıyorum.