Bence onla uğraşma direk kendi mağzandan e-sound indir çok daha iyi müzik dinliyceksenYoutube’dan müzik nasıl indirebiliriz var mı tweak
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
CcModules deneyen var mi?
Hocam bu imza olayları ile ilgili kısa bilgi verebilirmisiniz uygulama imzalama olayı nedir reprovision bu işe yarıyormuş sanırım
CcSupport ve Ccmodules çalışıyor. Wifi ve bluetoothu da RealCc ile halledebilirsiniz..Denetim merkezinde CControl gibi bir tweak bulamadım. Wifi kapatınca tamamen kapatsın ve diger kısa yolları eklemek gibi.
Denetim merkezinde CControl gibi bir tweak bulamadım. Wifi kapatınca tamamen kapatsın ve diger kısa yolları eklemek gibi.
Teşekkürler.Denetim masasına bir de konum aç kapat ekleyebilirsem tamamdır.RealCC WiFi kapatınca tamamen kapatmaya yarıyor![]()
Unc0ver 3.0.0~b32 hocamSende hangi jb aracı yüklü ve sürümü ne
Unc0ver 3.0.0~b32 hocam
her yerde reklamları nasıl engelleyebilirim Untrusted Hosts Blocker çalışmıyo zaten kimse cevap vermiyo foruma açılan başlıklardaki yöntemlerde çalışmıyo
Unc0ver 3.0.0~b32 hocam
Hocam 35 çıkmış sanırım bunu nasıl güncelliyoruz ve bu Uncoverdaki imza süresi nedir . Uygulamaların sürekli çalışması için pwn20wdn uncoverin yeni sürümünü yayınlayıp imza süresini mi uzatıyor nedir mevzuBeta 34’ü çıkardı
Hocam 35 çıkmış sanırım bunu nasıl güncelliyoruz ve bu Uncoverdaki imza süresi nedir . Uygulamaların sürekli çalışması için pwn20wdn uncoverin yeni sürümünü yayınlayıp imza süresini mi uzatıyor nedir mevzu
Hocam 35 çıkmış sanırım bunu nasıl güncelliyoruz ve bu Uncoverdaki imza süresi nedir . Uygulamaların sürekli çalışması için pwn20wdn uncoverin yeni sürümünü yayınlayıp imza süresini mi uzatıyor nedir mevzu
Uncover b31 kur onun jb süresi daha uzun reprovision unuda yükle ordan görebilirsin
Abi biri bunu mantığını söyleyebilir mi neyi nasıl neden yapmam lazım
Hepsinde aynı diye biliyorum 285 gün
B32 de 7 gündüsanırsam