Neler yeni

iOS 12.0 - 12.4 (A7-A12) - Uyumlu Tweak Listesi

Vallahi 1 saat önce başka bir şey için respring yapmam gerekti cihaz elmadan sonra siyah ekranda kaldı. Yani o işlemi yaptıktan sonra benimki de sizin gibi denk gelmiş oldu. ipsw atıp normal kurdum şimdi işteyim jb işlerine tekrar bakıcam sonra. 6'nın çözünürlüğünü halledebilsem güzel olacak keşke bir çözümü olsa. Upscale yapıyor ama karıncalanmalar oluşuyor. BetterRes için halen repo arıyorum.

keşke ipsw atmasaydınız. dediğim gibi bekleyince geliyordu jb yapıp kurtarırdınız. bir de sıkıntı şu jbsiz ekran çözünürlüğü yine aynı kalıyor tuhaf şekilde.

Merhaba,

iPhone 6S Plus telefonumda NgxPlay 11 kurdum fakat arabamın ekranında appten aktifleştirdiğim uygulamaları yönetemiyorum. Uygulamalar açılıyor fakat araç ekranından kullanamıyorum. Aktifleştirdiğim uygulama ekranları aracımda üzerlerinde koyu renk bir bar ile açılıyor. Sizce sorun ne olabilir.

ios: 12.4

Slices 2
Copypasta
Delete contact onuda artık güvenilmeyen repolardan bulabilirsin tercih senin

Kardeş çok teşekkürler, delete contact için hiç mi güvenilen site yok veya deb doysayı @efsane6 abi izin vermeden asla yüklemem, korkarım o sitelerden

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

keşke ipsw atmasaydınız. dediğim gibi bekleyince geliyordu jb yapıp kurtarırdınız. bir de sıkıntı şu jbsiz ekran çözünürlüğü yine aynı kalıyor tuhaf şekilde.
Onu 5'de fark ettim kapatıp açınca da kalıyor. Ancak cihazı acil açmam gerekliydi malum iş saatleri içindeydim mecburen hızlıca ipsw atıp açtım. Akşam eve geçince tekrar JB yapacağım ama şu çözünürlük işini halletsem süper olacak. Keşke şuna bir çözüm bulabilsek. Sabahtan beri molalarda betterres için bakmadığım repo kalmadı ya. :)

Onu 5'de fark ettim kapatıp açınca da kalıyor. Ancak cihazı acil açmam gerekliydi malum iş saatleri içindeydim mecburen hızlıca ipsw atıp açtım. Akşam eve geçince tekrar JB yapacağım ama şu çözünürlük işini halletsem süper olacak. Keşke şuna bir çözüm bulabilsek. Sabahtan beri molalarda betterres için bakmadığım repo kalmadı ya. :)
2 el iphone 6s alarak çözünürlüğü yükselte bilirsin :D diğer türlü sürüm kaybetme riskin %99 yani :D

Merhaba,

iPhone 6S Plus telefonumda NgxPlay 11 kurdum fakat arabamın ekranında appten aktifleştirdiğim uygulamaları yönetemiyorum. Uygulamalar açılıyor fakat araç ekranından kullanamıyorum. Aktifleştirdiğim uygulama ekranları aracımda üzerlerinde koyu renk bir bar ile açılıyor. Sizce sorun ne olabilir.

ios: 12.4

Bende 2018 süperb var. Ngxplay daha önce kurmuştum benzer sıkıntılar vardı. 5 dolara carbridge satın aldım sorunsuz kullanıyorum çok memnunum

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

arama ekranını reklendıren tweak mevcut mudur mesela aranan kısılerı yesıl cevapsızlar kırmızı arayanlar mavi gibi

Herhangi bir yerden gönderilmiş olan konuma bastığımda hangi navigasyon ile açılmasını soracak bir tweak var mı ?

Arkadaşlar cevaplarsanız çok sevinirim,ben AppCake'den bir oyun dosyasını indirdim ve Cydia Impactor üzerinden telefonuma atacağım fakat telefonumda jailbreak yok. Benim merak ettiğim AppCake güvenilir midir ve kurduktan sonra bir sıkıntı yaşar mıyım çünkü jailbreak yapmak istemiyorum.
Systaminfo ayarladıktan sonra iki üç kere respring yap ancak başka tweak ayarını değiştir başka tweak içinden respring hap ve çözünürlüğü iyi araştır kafana göre yapma yoksa ekran simsiyah kalırsın çok çok dikkat edilmesi gereken bir tweak

Arkadaşlar şuan 12.4 Jb li X cihazımda appstore dan ücretsiz indirme yapabileceğim çalışan bir tweak var mıdır ?

Ezcc tarzi conttol centere respring yada kisayol ekleyebilecgimiz tweak varmi 12.4 8 plus

Geri