Neler yeni

iOS 12.0 - 12.4 (A7-A12) - Uyumlu Tweak Listesi

Arkadaşlar Localipa dan daha iyi çalışan ve uygulama içi satın alımları ücretsiz yapan tweak var mı ? Bide yararlı repolar nelerdir konularını atar mısınız ?

Herkes kendi sorunları ve çözümleri ile uğraşıyor. Forumda arama yaparak konuları inceleyin.

Yine de aynı maalesef.

İcleaner dan cydia substrate eklentilerinden ithemer ayarlarını teker teker etkinleştirerek kontrol edermisin.
ab24e47e099bb36d8cdaf234ac5041b1.jpg

2 saniyede jb yaptım,
2 ci gün anca bitti ayarlarım ve tweaklarım

Yok olmuyor bu adam hala sıkıntılı işler yapıyor. Bin tane güncelleme yayınladı anasını satayım. Chimera ile ilk de yaptım. Rootfs yapıp geçeyim dedim reboot etmekten cihaz yanıyor.

IPhone 7 32GB - IOS 12.4 yüklü cihazımı, Unc0ver 3.5.2 ile jailbreak yaptım. Şuana kadar çalışanlar;

Appsync uinfied 41.1-NoA12 (Karen repo)
Filza File Manager 3.6.4 (bigboss)
iCleaner Pro 7.7.5 (karen repo)

-Bunun dışında cydia üzerinden uygulama yüklemeyi pek sevmiyorum. Bu yüzden özellikle "++" uygulamaları için appsync unified'ı yükledikten sonra iosninja sitesinden istediğim "++" uygulamasının ipa dosyasını indiriyorum.

-Bu ipa'yı itunes üzerinden iphone'a atıyorum. filza'yı kullanarak da yüklüyorum.

Bu şekilde imza,revoke vs sorunlar çıkmıyor. çalıştığı sürece istediğiniz ipa dosyasını bu şekilde yükleyebilirsiniz. Zaten bilenler olabilir, malasef açık bilgiye ulaşamadığım için ben deneyerek buldum. Bu yüzden benim gibiler için anlatmak istedim.

Ek olarak, youtube ve instagram'ın "++" uygulaması çok yorucu geliyor bana. şöyle sistem genelinde reklam engelleyen bir tweak yada uygulama yok mu bunlardan kurtulalım. adguard daha çok safaride işime yarıyor. daha sistem derinine dalabilen bir tweak veya uygulamaları bozmayacak düzeyde host dosyası üzerinden engelleme yapmak lazım. bilen varsa haber etsin lütfen.

Moderatör tarafından düzenlendi:
IPhone 7 32GB - IOS 12.4 yüklü cihazımı, Unc0ver 3.5.2 ile jailbreak yaptım. Şuana kadar çalışanlar;

Appsync uinfied 41.1-NoA12 (Karen repo)
Filza File Manager 3.6.4 (bigboss)
iCleaner Pro 7.7.5 (karen repo)

-Bunun dışında cydia üzerinden uygulama yüklemeyi pek sevmiyorum. Bu yüzden özellikle "++" uygulamaları için appsync unified'ı yükledikten sonra iosninja sitesinden istediğim "++" uygulamasının ipa dosyasını indiriyorum.

-Bu ipa'yı itunes üzerinden iphone'a atıyorum. filza'yı kullanarak da yüklüyorum.

Bu şekilde imza,revoke vs sorunlar çıkmıyor. çalıştığı sürece istediğiniz ipa dosyasını bu şekilde yükleyebilirsiniz. Zaten bilenler olabilir, malasef açık bilgiye ulaşamadığım için ben deneyerek buldum. Bu yüzden benim gibiler için anlatmak istedim.

Ek olarak, youtube ve instagram'ın "++" uygulaması çok yorucu geliyor bana. şöyle sistem genelinde reklam engelleyen bir tweak yada uygulama yok mu bunlardan kurtulalım. adguard daha çok safaride işime yarıyor. daha sistem derinine dalabilen bir tweak veya uygulamaları bozmayacak düzeyde host dosyası üzerinden engelleme yapmak lazım. bilen varsa haber etsin lütfen.

"repo.thireus.com" reposunu ve " " ekle. Mega UHB tweakini kur.

Moderatör tarafından düzenlendi:
"repo.thireus.com" reposunu ve " " ekle. Mega UHB tweakini kur.
youtube reklamları, instagram gönderi reklamları ve twitter gönderi reklamlarını malesef engellemiyor.
bunun dışında safari ve diğer 3. parti uygulamalardaki 5sn liğine karşıma çıkan reklamları yok etti.

youtube için ++ dışında bir çözüm yok anlaşılan. yine de teşekkürler.

Geri