Neler yeni

iOS 12.0 - 12.4 (A7-A12) - Uyumlu Tweak Listesi

Yokmuş cevap veren ? Ayarlarda tweakları göremiyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar yüklenen tweakler gözükmüyor ayarlarda yardımcı olacak kimse Yok mu ?

BigBoss reposu down halde. Tweakların ayarlar uygulamasında gözükmesi için PrefenceLoader'a ihtiyaçları var. BigBoss reposu düzeldiğinde yüklediğiniz herhangi bir tweak'ı kaldırıp tekrar kurun. Tüm tweaklar yerleşecektir ayarlara.

prefenceloader hatası alıyorum tweak yüklemek istediğim de çözümü nedir?

Çözümü şuan beklemek. Ta ki BigBoss reposu tekrar aktif olasıya dek.

selam arkadaslar herkese iyi aksamlar bana ios 12 icin call recorder lazim reposunu nereden bulabilir ve indirebilirim acaba
[automerge]1550951892[/automerge]
Call recorder çalışıyor

hocam hangi repo da o bana yardimci olur musunuz

Son düzenleme:
selam arkadaslar herkese iyi aksamlar bana ios 12 icin call recorder lazim reposunu nereden bulabilir ve indirebilirim acaba
[automerge]1550951892[/automerge]

hocam hangi repo da o bana yardimci olur musunuz
Repo.packix.com reposundan indirdim. Satın almanız lazım crack yemiyor şimdilik. Ben daha önce satın aldığım için sıkıntısız çalışıyor

83d1dafd2aaabef74371adbb61547ade.jpg
bb591484bf262a14b15ef38c25a270e8.jpg
98a9d196386eabf44c08cda132505870.jpg
snowboard adamsın

Julioverne nin reposunda ki musilyrics tweakı, müzik playerde çalan şarkıya/fotoğrafına tıklayınca müzik playerde şarkı sözlerini gösteriyor. İos 12 de çalışıyor bilginize.

•Telefon ara ara otomatik olarak wifi ağından çıkıyor sonra kafasına göre bağlanıyo. Bunun önüne geçebileceğim bi tweak var mıdır ağdan çıkmaması için?
•ipad için whatsapp tweak i var mı internette göremedim?

Twitter’da tüm dosyaları silip yeniden yükledikten sonra bigboss reposunun düzeldiği söyleniyor.
Nasıl yapabiliriz acaba dosyaları silme işlemini ?

Snowboard hangi repodan yuklendin kardeş bi türlü inmiyor bende yan eklentileri var onu indirmiyor nasil yaptınız acaba

ba5380339389f2ef325d2bbf45998527.jpg
f5840aaf53bd00e8dc8759f55e9c866b.jpg
26d71c8c69eddc47efae54b6373e6e1b.jpg
Evet arkadaşlar en alttaki kaynağı cydia ya ekleyin sonrada en üsteki resimdeki tema ismini aratın ve verdiğim kaynaktakini cihazınıza kurun onunla beraber snowboardı’da kuracak otamatik ! Sonra ayarlardan snowboard içinden seçintemanızı respring atın! Eğer olurda tweak ayarlarda gözükmezse o zaman unc0ver içindeki ayarları düzenleyip tekrar jb yapın

Geri