Neler yeni

iOS 12.0 - 12.4 (A7-A12) - Uyumlu Tweak Listesi

Forumda bir arkadaş hackyouriphone reposundan eclipse x yüklemişti uyumlu listesinde var ama ben yüklerken böyle bir hata aldım sebebini bilen var mı?

Ekli dosyalar

• 5292E50B-7681-4A52-AA62-7430E0CB4FB7.png
    5292E50B-7681-4A52-AA62-7430E0CB4FB7.png
    273.4 KB · Görüntüleme: 54
Auto Touch Tweak’i çalışıyormu?
[automerge]1550942832[/automerge]
Ve myriad? Ustalardan deneyebilecek olan varmı ? Acil olarak?

• Like
Reactions: ewf
arkadaşlar güvenilir ios 12 repo adresi verebilcek var mı lütfen acill

7ecf955902fcfe40ee4a1122f76bf934.jpg

aff0ef8024ac939f62f4dc19ba4f2ecd.jpg

Bende bunlar var kardeş işine yararsa

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

arkadaslar merhaba şöyle bir hata alıp duruyorum

Gerekli bağlılıkların veya çelişkilerin otomatik olarak bulunamaması veya düzeltilememesi nedeniyle, istenilen değişiklikler uygulanamıyor

bunu nasıl düzeltebilirim?

arkadaslar merhaba şöyle bir hata alıp duruyorum

Gerekli bağlılıkların veya çelişkilerin otomatik olarak bulunamaması veya düzeltilememesi nedeniyle, istenilen değişiklikler uygulanamıyor

bunu nasıl düzeltebilirim?

Aynısı hata var bendede çözüm bekleniyor.

Aynısı hata var bendede çözüm bekleniyor.
acaba cydia dan repo yuklerken eksik yükleme mi yaptım diye düşünüyorum cünkü bigboss reposunun içi boş, arkadaşlar bazı tweakları yüklemişler ama aynı tweakları ben yüklemeye çalışınca o hatayı veriyor ve repo yuklerken cok bekliyor vazgec diyorum tekrar güncelle dediğimde yükleme bitiyor repo da

aynen bende de böyle bekle bekle bir şey değişmiyor cydia dön çıkmıyor ben de vazgeçe basıyorum lütfen çözüm
appcake yi yükledim ordan uygulama indirirken 3rd part eksik diyor bazı forumlara baktım sebebi cydia icindeki ana repo ların eksik dosyasından kaynaklanıyor diyorlar ama bigboss genelde kurulu gelirdi sanırım genel bir sorun coğu calışan tweak ı yukleyemedim goodwifi gibi yukardaki hatayı aldım düzelir sanırım beklememiz gerek bi kaç gün olmazsa sıfırlayıp tekrar jb yapıcam

Geri