Neler yeni

iOS 11 (A7-A11) - Uyumlu Tweak Listesi

Colorflow 3 tweakını Electra jb ye yükleyen var mı? Spotify için uyumlu diyorlar ama bende safe moda atıyor tweak çakışması mı vardır acaba

@caglar_fb doğrudur iş görür ama ikisi farklı tweak spotilife premium özellikler getiriyor clorflowda ekran çalan şarkının albüm kapağı resmine göre renk alıyor

ProjectLighting bu tweakı 6S cihazıma yüklesem sorun olur mu acaba ? İlla 7 Plus'a mı yükleniyor yoksa.

Ne işe yaradıkları zaten detaylı kendi denediklerim. Benzer birçok tweak olduğu için paylaşım yapmıyorum. Olanları düzenleyip güncelleyeceğim

Teşekkür ederim emek vermişsin.

Google Docs’ta bir çok tweak çalışıyor gözüküyor. Onların ne işe yaradığını bilemiyorum o yüzden yükleyemiyorum da. Onları tanıtırsan biraz iyi olur sana zahmet. :)

Kendim araştırıp denemeyi isterdim de evde şuan internet yok hafta sonu üniversiteye geçecem anca o zaman bakabilirim. :)

Ço
Teşekkür ederim emek vermişsin.

Google Docs’ta bir çok tweak çalışıyor gözüküyor. Onların ne işe yaradığını bilemiyorum o yüzden yükleyemiyorum da. Onları tanıtırsan biraz iyi olur sana zahmet. :)

Kendim araştırıp denemeyi isterdim de evde şuan internet yok hafta sonu üniversiteye geçecem anca o zaman bakabilirim. :)
400 tweak uyumlu ama örnek veriyorum minimalhud pikabu byebyehud gibi birbirine benzeyen çok çeşit tweak var siz bunları yükleyin cihazın keyfine bakın :) yarın güncelliyorum 5-10 tweak ile

Ço

400 tweak uyumlu ama örnek veriyorum minimalhud pikabu byebyehud gibi birbirine benzeyen çok çeşit tweak var siz bunları yükleyin cihazın keyfine bakın :) yarın güncelliyorum 5-10 tweak ile

Herkesin tercihleri farklı tabi. Benim burada yüklediğim 6-7 tweak var. Hani resimli falan yapmaktansa “Tweak İsmi: Açıklaması” olsa hem daha çok tweak olur. :)

Bir de InApp tweakında 0777 falan yazmışsın da deb dosyasını tweak yükleme programı ile yüklüyorum ben. Yükledikten sonra bende yapayım mı onu ?

Herkesin tercihleri farklı tabi. Benim burada yüklediğim 6-7 tweak var. Hani resimli falan yapmaktansa “Tweak İsmi: Açıklaması” olsa hem daha çok tweak olur. :)

Bir de InApp tweakında 0777 falan yazmışsın da deb dosyasını tweak yükleme programı ile yüklüyorum ben. Yükledikten sonra bende yapayım mı onu ?
Görsel daha iyi açıklamaya da gerek kalmaz :) ki açıklama da yazıyorum. Evet onu manuel yapacaksın

b9667869738045481ab3bc25fafd7467.jpg

Bunu yükledim iyi gorunuyor :)
Bu temayi rica edebilirmiyim
Sürüm iOS 11.1.2

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

InApp tweakını tweak yükleme programı ile yükledim hiç bir ayar yapmadan satın alım yapıyor. 0777 falan yazmadan oldu.

Gentlemen theme uygulanıyor ama uygulamalar açılmıyor direk atıyor. diğer temalarda bi sorun olmuyor. bilgisi olan var mı ?

Geri