Neler yeni

iOS 11 (A7-A11) - Uyumlu Tweak Listesi

Gentlemen theme uygulanıyor ama uygulamalar açılmıyor direk atıyor. diğer temalarda bi sorun olmuyor. bilgisi olan var mı ?

O tema sorunlu sıkıntılı bende çok uğraştım olmadı hiç bulaşma electrayı silip tekrar kurmak zorunda kaldım

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İos 11 de anemone un statusbar için olan kısımlarını silerek kullanırsanız sıkıntı olmaz

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar kuaidial ios 11 de uyumlu görünüyor iphone x için lakin yüklediğimde arama ekranındaki silme tuşu ve numaralar çok küçük ekranda görünüyor . Bunun bi çözümü varmı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7af4f0b18d3702ae93a7d5d70f2eeee4.jpg

Geliştirici tarafından güncellenmesini beklemek daha mantıklı. Böyle önemli işlevsel tweakler de yüklememeyi öneririm

/User/Library/Preferences/com.apple.iokit.IOMobileGraphicsFamily.plist dosyasından değiştirebilir. Yada torngat uygulamasıyla değiştrebilirsiniz.
Ama bu konulara aşina değilseniz bence ios11 jailbreak stabil olana kadar bekleyin.

denetim ama klavyedeki tuşları küçültüyor

Bendede harflere basınca üstteki rakamlar kaybolup geliyor. Bazı telefonlarda sıkıntılı çalışıyor sanırım. Çözümü için net bilgim yok, cydia bekliyorum bende..

Bendede harflere basınca üstteki rakamlar kaybolup geliyor. Bazı telefonlarda sıkıntılı çalışıyor sanırım. Çözümü için net bilgim yok, cydia bekliyorum bende..

Güncellendi exkey

Geri