Neler yeni

iOS 11 (A7-A11) - Uyumlu Tweak Listesi

Sade siyah severler icin “0bscure7”

ec543efda3b5169ea4c8eb35cd224b3c.jpg

9b8ad788014644c549bde220bbde386f.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
seçenekler bölümüne girip oradan istediğiniz ayarı yapabilirsiniz, dıt dıt sesi gelsin gelmesin, telesekreter ses kaydı yapılıyor desin demesin, ses kaydı yaparken bildirim gelsin gelmesin vs şeklinde

seçenekler bölümüne girip oradan istediğiniz ayarı yapabilirsiniz, dıt dıt sesi gelsin gelmesin, telesekreter ses kaydı yapılıyor desin demesin, ses kaydı yaparken bildirim gelsin gelmesin vs şeklinde
Yaptım ama otomatik kaydettirmedim
Sizin ayarlar nasıl ss atarsanız bende öyle yapım

Arkadaşlar selam. Bana WeatherLock tweaki lazım. Deb şeklinde yada zip farketmez. Nette aradım bulamadım. Bulabilen varsa burdan yada özelden link atabilir mi. Şimdiden teşekkür ederim.

mrb arkadaşlar

linteki videodaki tema ikonlarının hangi temaya ait olduğunu bileniniz var mıdır acaba?

Iconizer tweak çalışıyor çok kapsamlı bi tweak aslında ama zor zamanlar kısıtlı şartlar :)))) sadece ıcon isimlerini renlendirdi şuan inş günceleme gelir kullanırız kapsamlı

İndirme linki

90c1f25c51900ef7889b00cc6fb29b3c.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fingal tweakini kuramadım her şeyi yerine attım ama çalışmadı yardım eder misiniz?
iP7+ 11.0.3

Daha fazla uyumlu tweak varsa güncellenip o tweakler de eklenirse çok iyi olur. Daha geniş bir konu olur.

Geri