Neler yeni

iOS 11.4 - 11.4.1 Jailbreak Haberleri

Durum
Konu cevaplara kapatılmıştır...
Arkadaşlar 11.4 kullanıyorum şu an, Jb gelirse şayet 12 ye mi daha çabuk gelir bulunduğum sürüme mi?
Ne yapmamı tavsiye edersiniz yükleyeyim mi 12yi çıktığı zaman
Cihaz 7 Plus

Arkadaşlar 11.4 kullanıyorum şu an, Jb gelirse şayet 12 ye mi daha çabuk gelir bulunduğum sürüme mi?
Ne yapmamı tavsiye edersiniz yükleyeyim mi 12yi çıktığı zaman
Cihaz 7 Plus
Daha expolit bile çıkmadığı için bir bilgi yok ama 12 final sürümüne geçicem ben
[automerge]1536390688[/automerge]
İos 12 final bekleyelimmi beta yükleyeyimmi ?? acaba ne dersiniz
Bence dfu modda final sürümünü yükle

iOS 12 beta 12 ye exploit bulundu ama final sürümünde patch olur. Benim kendi kararım iOS 12 ye geçmek
Aynı exploit final sürümünde de kullanılabilir mi acaba
[automerge]1536392790[/automerge]
Bence aceleye gerek yok! 11.4 un son sürümüne timstar birşeyler yapabilir.
Hocam 11.3 için aylar önce den uyarılar yapıldı, gelecek imzalar kapanmadan geçin vs 11.4 ile ilgili hiçbirşey yok.

Aynı exploit final sürümünde de kullanılabilir mi acaba
[automerge]1536392790[/automerge]

Hocam 11.3 için aylar önce den uyarılar yapıldı, gelecek imzalar kapanmadan geçin vs 11.4 ile ilgili hiçbirşey yok.
Exlopit final sürümünde büyük ihtimalle kullanılmaz çünkü apple hemen kapatıyor açığı

İos 12 ye jb çıkma süreci bence en az 1 sene sürer. İlk sürüme yapmazlar hemen 4 5 sürüm içerir bu da 6 7 ay sürecektir fikrimce birazda para için oyalama taktikleri tam 1 sene

Kesinlikle iOS 12 geçmeyin. Final sonunda patch kesin gelir. Zaten 11.4.1 imzalari kapanir kalirsiniz bence kalin derim kesinlikle :)

Arkadaşlar merhaba forumda yeniyim 1 yıldır iphone 6s kullanmaktayım vs jailbreak vs. hiç bir şeyden anlamam
Forumunuza yeni kayıt oldum 11.4.1 jailbreak daha çıkmadı tahminimce peki sizce ne zaman çıkar

Arkadaşlar merhaba forumda yeniyim 1 yıldır iphone 6s kullanmaktayım vs jailbreak vs. hiç bir şeyden anlamam
Forumunuza yeni kayıt oldum 11.4.1 jailbreak daha çıkmadı tahminimce peki sizce ne zaman çıkar

2-12 ay arası çıkabilir.. tahmin etmek çok zor şu anda..

Bu kişiyi tanıyan varmı 11.4 sürümdekiler ios 12 sürüme yükseltsinlermi diyor yani adam güvenilir birimi
504f6acc4b84fc57420ff01ad91c44e8.png

Durum
Konu cevaplara kapatılmıştır...
Geri