Neler yeni

iOS 11.4 - 11.4.1 Jailbreak Haberleri

Durum
Konu cevaplara kapatılmıştır...
Sayın arkadaşlar bugün denmemle sonunda başardım yazıyorum ki sizde deneyin, cydia impactor bende çalıştı ama itunes şifresini eskisi gibi değil appleid.apple.com dan aldım;geçen hafta denediğimde olmamıştı ama bu sefer başardım umarım sizinde çalışır.

Sayın arkadaşlar bugün denmemle sonunda başardım yazıyorum ki sizde deneyin, cydia impactor bende çalıştı ama itunes şifresini eskisi gibi değil appleid.apple.com dan aldım;geçen hafta denediğimde olmamıştı ama bu sefer başardım umarım sizinde çalışır.

Neyi başardın?

bi kaç haftadır cydia impactor ccp hatası yani sertifika hatası veriyordu ve ipa dosyalarını telefona atamıyordum bugün bir kez daha denemek istedim ve bu sefer ipa dosyasını telefona attı bir sorun çıkarmadan

Not:Eğer başka arkadaşlarda da çalışırsa yazabilirseniz sevinirim bu sorunun çözüldüğü anlaşılsın

edit: şuan iphone 7 ios10.1.1 sürümüne jailbreak yaptım bunuda belirteyim

Üstte belirttigim gibi telefonum iphone 7 surumu ios 10.1.1 dun jb yaptim sonunda,ama gel gorki bugun forumdaki bir baslikta cydia'nin yerini alacak sileo uygulamasinin gelistirildigini okudum,64 bit cihazlar icin daha stabil olacakmis sizce ios10 icin gecis yapilabilrimi ,yoksa telefonu imzalar kapanmadan bir an once ios 11.4.1 e yukseltip jb gelmesini mi beklemek mantikli

Üstte belirttigim gibi telefonum iphone 7 surumu ios 10.1.1 dun jb yaptim sonunda,ama gel gorki bugun forumdaki bir baslikta cydia'nin yerini alacak sileo uygulamasinin gelistirildigini okudum,64 bit cihazlar icin daha stabil olacakmis sizce ios10 icin gecis yapilabilrimi ,yoksa telefonu imzalar kapanmadan bir an once ios 11.4.1 e yukseltip jb gelmesini mi beklemek mantikli

Ben olsam IOS 10.1.1'de kalırım... Sileo gelse bile Cydia kalır.

Yorum için sağol üstad bende öyle düşünüyordum bi an tamamen el çekerler ve cydia işlevselliği gider gibi düşündüm ama o kadar kolay bırakmazlar

Kalın sürümünüzde çok pişman olursunuz kaç kişi sürüm güncelledi sonra ertesi gün geldi :D

Ben de güncelleme taraftarı değilim ama acaba performans iyileştirmeleri yapılıyormu diye merakta etmiyo değilim zaten ilk aldığın sürümde duruyor cihaz hiç güncellemedim

bence 11.4.1 e jailbreak çıkmaz kimse bunun için çalışmıyor ios 12 yi bekliyelim :)

Öyle deme be, geç ya da güç illa ki her sürüme olduğu gibi buna da çıkar.

Çalışmalar var bildiğim kadarıyla 11.4.1 beklemedeyiz :)

Benim bildiğime göre henüz çalışma yok. Exploit aranıyor sanırsam. (11.4 ve 12 Sürümleri için bir şeyler dönüyor ama anlamış değilim)

Ben de güncelleme taraftarı değilim ama acaba performans iyileştirmeleri yapılıyormu diye merakta etmiyo değilim zaten ilk aldığın sürümde duruyor cihaz hiç güncellemedim

Sana önerim şudur : Sürümünde kal ve performans iyileştirmesi imiş bilmem ne imiş onların hiçbirine inanma. Ben keşke iOS 9 da kalsaydım diyorum. (iPhone 6S)

Aslında bir çok insan yapıyor ama kendine özel sebebi ise diğer sürümde açığın kapanmaması bu sayede hem telefonu güncel sürümde kalıyor hemde açık şimdi şöyle düşünelim bir oyun çıktı o oyunda bir vatandaş hile yaptı paylaştı oyunun sahipleri ne yapıyor hemen güvenliği arttırıyor en basitinden zula bahsettiğim olay oldu bu her şey için aynıdır 1 senenizi bu işe verseniz sizde yaparsınız jailbreak bu işten gerçekten para kazanan kişiler jb çıkarıyor diğer bilipde paylaşmayan kişiler bu işten birşey kazanamadığı için paylaşmıyor ve gizli tutuyor bu yüzden bizde jb için anca gece gündüz 2-3 kişinin profiline bakıyoruz jb paylaşmışmı diye onlarda bunu avantaj biliyor vede bekletiyor unutmayınki hiç kimse hiç birisine bedava birşey vermez bu yüzden jb yaparken yaptığın jbnin ne kadar güvenli olduğunu araştırın üç kuruş cebimden çıkmasın derken 5 kuruştan olmayın ufak bir örnek bitcoin vb. Kazıyıcılar sistemi ufaktan yer hissettirmez ama sonradan büyük sorun lar açar ;)

Öyle deme be, geç ya da güç illa ki her sürüme olduğu gibi buna da çıkar.

Benim bildiğime göre henüz çalışma yok. Exploit aranıyor sanırsam. (11.4 ve 12 Sürümleri için bir şeyler dönüyor ama anlamış değilim)

Sana önerim şudur : Sürümünde kal ve performans iyileştirmesi imiş bilmem ne imiş onların hiçbirine inanma. Ben keşke iOS 9 da kalsaydım diyorum. (iPhone 6S)

Haklısın elimde aynı zamanda 4s bulunuyor ve kendisi son sürüm 9.3.5 te demek istediğini anlıyorum kasma sorunları,yavaşlık büyük problem.Şanslıyım ki 32 bit cihazlar için dualbot var iki işletim sistemi kurudum ios 7 yüklü olan sistem daha rahat çalıştırıyor telefon.

@efsane6 hocam yine rahatsız ediyorum kusura bakmayın iki gün önce şöyle bir video yayınlandı
yorumlarda farklı cihazlarda çalıştığına dair şeylerde var sizce doğruluk payı nedir 11.4.x sürümlerde jailbreak yapılıyor bize bilgi verme şansınız var mıdır ? Teşekkür ederim şimdiden

@efsane6 hocam yine rahatsız ediyorum kusura bakmayın iki gün önce şöyle bir video yayınlandı
yorumlarda farklı cihazlarda çalıştığına dair şeylerde var sizce doğruluk payı nedir 11.4.x sürümlerde jailbreak yapılıyor bize bilgi verme şansınız var mıdır ? Teşekkür ederim şimdiden

Hocam bu reklam amacli uygulamalarin indirilmesi icin bir video. Yani gercek bir jailbreak araci degil. Forumdaki yetkililler paylaşana kadar dikkate almayiniz benim onerjm.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tamamdır işin rengi anlaşıldı yorumları okuyunca heyecana gelmiştim sağlık olsun beklemeye devam

Tamamdır işin rengi anlaşıldı yorumları okuyunca heyecana gelmiştim sağlık olsun beklemeye devam

Dostum seninde fark ettiğin gibi yorumları okuduğunda like atıp çalıştı diyenler de oluyor çalışmadı diyenler de ama ben sunu fark ettim bence ya bot kurup yorum atıyorlar yada şu netten para kazanma sitelerinin işlerinden olduğunu düşünüyorum.

8b7cd76ba77c3907115f4e751d14c922.png

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Konu cevaplara kapatılmıştır...
Geri