iOS 11.2.x ~ 11.3.1 Jailbreak Yayınlandı!

sanirim LiberiOS icin yakinda guncelleme geliyor

Ekli dosyalar

• AC6A7860-07DD-46D4-9A06-161828FEC050.png
    AC6A7860-07DD-46D4-9A06-161828FEC050.png
    114.7 KB · Görüntüleme: 97
Keşke kapanmasın imzalar
En azından bizde jaikbreak çıkarsa geçeriz 11.3.1 e
Bu arada ios 12 betasından 11.4 e düşülmüyormu direkt

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben iOS 12 den restore ile 11.3.1 e düştüm sıkıntı yok

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

arkadaşlar 11.2.1 sürümünde kalmıştım ben ne yapmalıyım ? hiç bir yerde bunula ilgili bilgi yok direk 11.3.1 e odaklanmışlar. benim kullandıgım sürümü neden atladılar ? 11.3.1 e mi geçeyim ?

Geç ne duruyon çıkacağı kesin

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

11.3.1 için imzalar Halen açık
Geliştiriciler acaba imzaların kapanmasını bekliyor olabilirmi? Nedenini bilmiyorum

11.3.1 için imzalar Halen açık
Geliştiriciler acaba imzaların kapanmasını bekliyor olabilirmi? Nedenini bilmiyorum

Valla ben şahit olmadım bu kadar dedikodu olacak ve imzalar açık kalacak siz şahit oldunuz mu?Herkesi 11.3.1 e geçirip sonra aaa yokmuş hayırlı olsun demesin de başka nasıl bi olay olabilir bilmiyorum.

Benim kafama takılan sorulardan biride şu
Hani bulunan açıkların yayınlanması için 90 günlük süre vardı. (11.3.1 yayınlanma tarihi 24 Nisan)
Hani sürümde bulunan açık kapatılmadan yani o sürüme imzalar kapanmadan açıkları paylaşmak yasaktı (11.3.1 imzalaması Halen açık )
Ian beer şu durumda iki tane açık paylaşıyor biri dev hesabı isteyen basit bi yolla exploit yapılan diğeri çok zor exploit yapılsa bile dev hesabı istemeyen
aklımda yine deli deli sorular

Kararlı bir jb çıksın ücret kısmı halledilir bence çok önemli değil
Dostum ücret kısmı halledilir dediğin öyle 20 30 tl değil ki bi dev hesabı 500 lira civarı
Ama dediğin gibi dev hesabına yönelik jb yayınlanırsa benim de kanaatim o yöndeki forum olarak bi dev hesabı alabiliriz.
Bir dev hesabına 100 cihaz tanılıyo dedikleri doğruysa eğer

Houdini için bir konu atabilirmişsiniz yüklemek istiyorum **** detayları vb bilmiyorum bazıları geliştirici hesabı diyor bazıları gerek yok diyor

Houdini için bir konu atabilirmişsiniz yüklemek istiyorum **** detayları vb bilmiyorum bazıları geliştirici hesabı diyor bazıları gerek yok diyor
İlerde sağlıklı bir jailbreak kullanmak istiyorsan hiç bulaşma tavsiye etmiyoruz

Geri