Bu çok eski bir video
Bu çok eski bir video
Keşke kapanmasın imzalar
En azından bizde jaikbreak çıkarsa geçeriz 11.3.1 e
Bu arada ios 12 betasından 11.4 e düşülmüyormu direkt
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
arkadaşlar 11.2.1 sürümünde kalmıştım ben ne yapmalıyım ? hiç bir yerde bunula ilgili bilgi yok direk 11.3.1 e odaklanmışlar. benim kullandıgım sürümü neden atladılar ? 11.3.1 e mi geçeyim ?
11.3.1 için imzalar Halen açık
Geliştiriciler acaba imzaların kapanmasını bekliyor olabilirmi? Nedenini bilmiyorum
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çıkarmayacaklarını sanmıyorum mutlaka çıkacak ama benim düşüncem ( sadece beni bağlar) bi kaç dev hesabı daha satmanın peşindeler.@Dogukan Hepimizi 11.3.1 çektiler resmen kampanya yaptılar.Sonradan çıkarmıyoruz derlerse şaşırmam
Dostum ücret kısmı halledilir dediğin öyle 20 30 tl değil ki bi dev hesabı 500 lira civarıKararlı bir jb çıksın ücret kısmı halledilir bence çok önemli değil
İlerde sağlıklı bir jailbreak kullanmak istiyorsan hiç bulaşma tavsiye etmiyoruzHoudini için bir konu atabilirmişsiniz yüklemek istiyorum **** detayları vb bilmiyorum bazıları geliştirici hesabı diyor bazıları gerek yok diyor
Bir kilde bir ulaştımı ipa yükledim **** giremiyorum kaldırma seçeneği var ana ekranda bu şekilde kaldırırsam bi sorun olurmuİlerde sağlıklı bir jailbreak kullanmak istiyorsan hiç bulaşma tavsiye etmiyoruz
Sorun olmaz kaldırabilirsinBir kilde bir ulaştımı ipa yükledim **** giremiyorum kaldırma seçeneği var ana ekranda bu şekilde kaldırırsam bi sorun olurmu
Hocam hiç fikrim yok valla bilen vardır diye bende paylaşmak istedim önemli bir gelişmedir diyeacaba bu developer hesabı ile olan mı ?
Hazırlanıyor sanırım inşallah az kalmıştır