Neler yeni

iOS 11.2.x ~ 11.3.1 Jailbreak Yayınlandı!

arkadaşlar merhaba
[automerge]1528550163[/automerge]
forumda yeniyim
[automerge]1528550171[/automerge]
arkadaşlar merhaba imzalar kapandımı çok eskilerden jailbreakli bir kullanıcıydım fakat bir süredir uzak kaldım snowbreez redsnow döneminden kalmayım :) şuan cihazım 11.3 imzalar kapandımı acaba 11.3.1 e geçiş yapmak istiyorum en azından dfu ile temiz yazılım kurmak istiyorum kurulum yapmasam 11.3 ile jailbreak kullanabilir miyim şimdiden teşekkür ederim bu arada cihazım 8 plus

mesaj yazamıyorum
[automerge]1528550581[/automerge]
link eklemek için diye bir hata alıyorum anlamadım
[automerge]1528550598[/automerge]
onu nasıl yapmam gerekiyor ayrıca 11.3.1 için imzalar kapanmadan shsh kaydı almıştım

Yazdığım linkten indiriliyor dfu ile kuruluyor ama açık durumunu bilmiyorum

Jailbreak ile sağlıklı haberleri bu forumdan öğrenin

Şu anda bir kaç geliştirici Jailbreak yapmak için uğraşıyor ve kendince birşeyler çıkarıyorlar ama bu %100 Jailbreak çıktı anlamına gelmez.

zaten onlarda bu işin riskli olduğu için iPad veya iPod cihazlarıyla test ediyorlar.
Neden: bu Cihazlar GSM (framework) desteklemedikleri için.
yani sistemi uyandırmamak için

JailbreakTR

42e07a1440fac0c223aab1f2f433a3ae.jpg

iPad'in birinde Dosya yönetici kuruldu sayılır.

önümüzdeki saatlerde İPhone 7plus ile devam edilecektir

Not: ne kadar başarılı olduklarını tam bilmiyorum ve tabiki Developer hesabı ile.

JailbreakTR

Benim şöyle bir teorim nondeveloper exploit ve bağlı installer lar 11.3.1 ile ilgili en ufak bir signing imkanı kalmadığından ortaya çıkarılacak diye düşünüyorum,şuan Halen dönüş imkanı var yazışmaları okuyunca anlıyorum.
Yürürlükteki iOS sistemlerine olası apple müdahalesi düşünülerek açık etmiyor olabilirler
Haklımıyım haksızmı bu işten anlayan arkadaşlar yorumlarsa sevinirim

Bu kadar net ve güven dolu JB çağrısı exploit hazır olmadan yapılmaz derim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bekliyoruz hala 😎

Ekli dosyalar

• 9E62470D-5F88-4F62-8183-DD7D0C1F4C7C.png
    9E62470D-5F88-4F62-8183-DD7D0C1F4C7C.png
    739.3 KB · Görüntüleme: 64
Bende anlamadım ama 16 gb olan cihazlar yükseltsin sıkıntı olabilir demiş.Ssd olanlar yani 32 gb üstündeki versiyonlarda oluyor sanırım şuanlık çalışmaları
oylemi diyor? sakami bu ne soyluyor .ya kendisine x aldirdi onunicin calisiyor kendisini dusunoyr adam acik :))

Coolstar'ın attığı son iki üç Twittini böyle anlıyorum:

Yeniden başlatmadan sonra tüm dosya içeriğinin sıfırlanacağından şüpheleniyorum.

Debian Tweaklerinin bir listesi olduğu için otomatik olarak yeniden yüklenebilir.

Bu listede olmayan tüm optimizasyonlar (manuel yükleme tweak dosyalarında değişiklik) haliyle sıfırlanacaktır.

Bu neden 16GB iPhone kullanıcılarının sorun yaşayabilir. Sadece tweak'leri yüklemeniz gerekmiyor, ayrıca bir yeniden başlatma durumunda .deb dosyasını saklamanız da gerekiyor. Bu yüklü olan tweaklerin kopyalarıyla birlikte boyut 2 katına çıkacak demektir.

Bakalım nasıl bir JB gelecek

JailbreakTR

Valla ben birşey anlamadim dediklerinden

Jailbreak Loading:██████████_| %97

Geri