Ya benim bilen arkadaşlara bi sorum olucak bi houdini mi neyse ne farkı var normalden tweak filan yükleniyor mu?Olayı ne farkı ne
O adi herifler daha önce coolstar ın kullandığı açıkla jailbreak yayınlamaya çalıştılar başladıkları işi bitirmediler yarım bıraktılar jailbreaki
Sonra coolstar adisinde houduni yinyüklemiş olanlara zorluk çıkardı oda küstü yarım bıraktı filan derken süreç uzadı ve çetinleşti
Falan filan işte
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yani işlevi nedir asıl merak ettiğim o bütün tweakler yüklenebiliyor mu sıfır bilgim var onla ilgili
Hocam şu anda yapman gerekeni söylüyorum sadece bekle pişman olmak istemiyorsan bekle
Tüm tweakler yüklense sence kim coolstar ı bekler kaprisini çeker işe yaramaz şu an bu yayınlanan jailbreak beklemek en mantıklı olan
Zaten şu anda Jailbreak topluluğundaki en büyük sorun da bu.. Topluca bir şeyler yapmak yerine bireysel ilerlenmek istendiği için bu kdar zor oluyor çoğu şeyYok zaten yapmak gibi bi amacım yok madem elinden bişiler geliyor coolstar a yardım etsin nası saçma bi olay bu
Zaten şu anda Jailbreak topluluğundaki en büyük sorun da bu.. Topluca bir şeyler yapmak yerine bireysel ilerlenmek istendiği için bu kdar zor oluyor çoğu şey
Bu arada ilginç olan apple in Halen 11.3.1 imzalarını kapamaması değil mi?
Kesinlikle ya çok tuhaf bu kadar dedikoduya nasıl izin veriyorlar bilmiyorum.İhtiyaçları da yok değil gerçekten jailbreak in sağlam bi kitlesi var.Zaten bu seferde gelmezse cihaz değişicem benim gibi bir sürü insan var
Hocam sabah ben söylediğimde mümkün değil demiştinizİmzaları kapatmadılar ama yakındır kapanması
Acele etmeyin daha geçicek kişi varsa jailbreak için geçsin diye bekliyorlardır
Devoloper account satmaları gerek biraz
Hocam sabah ben söylediğimde mümkün değil demiştiniz![]()
@serif61 hocam allah aşkına apple in senin 99 dolarına benim 99 dolarıma ihtiyacı yokta neye ihtiyacı var madem 99 dolara ihtiyacı yok niye parayla satıyo dağıtsın bedavaya demek varki ihtiyacı satıyor dimi
Apple’ın 5 dolara bile ihtiyacı var.Kablosuz şarj çıkarıp ayrı satmasından anlayabilirsiniz net olarak ben buna benzer onlarca şey
@serif61 Apple’ın yaptıklarıyla anlattığın bir değil.Apple ihtiyacı olmamasına rağmen nasıl daha çok para alabilirim felsefesiyle çalışan bir marka
Muhabbet konunun dışına çıktı yeniden. 11.3.1 jailbreak meselesinin sizi birbirinize düşürmesine izin vermeyin![]()