Neler yeni

iOS 11.2.x ~ 11.3.1 Jailbreak Yayınlandı!

Ya benim bilen arkadaşlara bi sorum olucak bi houdini mi neyse ne farkı var normalden tweak filan yükleniyor mu?Olayı ne farkı ne

Ya benim bilen arkadaşlara bi sorum olucak bi houdini mi neyse ne farkı var normalden tweak filan yükleniyor mu?Olayı ne farkı ne

O adi herifler daha önce coolstar ın kullandığı açıkla jailbreak yayınlamaya çalıştılar başladıkları işi bitirmediler yarım bıraktılar jailbreaki
Sonra coolstar adisinde houduni yinyüklemiş olanlara zorluk çıkardı oda küstü yarım bıraktı filan derken süreç uzadı ve çetinleşti

Falan filan işte

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

O adi herifler daha önce coolstar ın kullandığı açıkla jailbreak yayınlamaya çalıştılar başladıkları işi bitirmediler yarım bıraktılar jailbreaki
Sonra coolstar adisinde houduni yinyüklemiş olanlara zorluk çıkardı oda küstü yarım bıraktı filan derken süreç uzadı ve çetinleşti

Falan filan işte

Yani işlevi nedir asıl merak ettiğim o bütün tweakler yüklenebiliyor mu sıfır bilgim var onla ilgili

Yani işlevi nedir asıl merak ettiğim o bütün tweakler yüklenebiliyor mu sıfır bilgim var onla ilgili

Hocam şu anda yapman gerekeni söylüyorum sadece bekle pişman olmak istemiyorsan bekle

Tüm tweakler yüklense sence kim coolstar ı bekler kaprisini çeker işe yaramaz şu an bu yayınlanan jailbreak beklemek en mantıklı olan

Hocam şu anda yapman gerekeni söylüyorum sadece bekle pişman olmak istemiyorsan bekle

Tüm tweakler yüklense sence kim coolstar ı bekler kaprisini çeker işe yaramaz şu an bu yayınlanan jailbreak beklemek en mantıklı olan

Yok zaten yapmak gibi bi amacım yok madem elinden bişiler geliyor coolstar a yardım etsin nası saçma bi olay bu

Zaten şu anda Jailbreak topluluğundaki en büyük sorun da bu.. Topluca bir şeyler yapmak yerine bireysel ilerlenmek istendiği için bu kdar zor oluyor çoğu şey

Kesinlikle
Zaten eski başarılı jailbreakler bu mantıkla yapıldı herkes bir ucundan tutuyordu şimdi herkes ayrı telden çalıyor

Valla en son 10.3.3 de jb yapmıştım ondan önceki sürümleri de jb li kullandım hep artık jb istiyorum özlemişim ya :) gelsin artık

Bu arada ilginç olan apple in Halen 11.3.1 imzalarını kapamaması değil mi?

Bu arada ilginç olan apple in Halen 11.3.1 imzalarını kapamaması değil mi?

Kesinlikle ya çok tuhaf bu kadar dedikoduya nasıl izin veriyorlar bilmiyorum.İhtiyaçları da yok değil gerçekten jailbreak in sağlam bi kitlesi var.Zaten bu seferde gelmezse cihaz değişicem benim gibi bir sürü insan var

Kesinlikle ya çok tuhaf bu kadar dedikoduya nasıl izin veriyorlar bilmiyorum.İhtiyaçları da yok değil gerçekten jailbreak in sağlam bi kitlesi var.Zaten bu seferde gelmezse cihaz değişicem benim gibi bir sürü insan var

İmzaları kapatmadılar ama yakındır kapanması
Acele etmeyin daha geçicek kişi varsa jailbreak için geçsin diye bekliyorlardır

Devoloper account satmaları gerek biraz

İmzaları kapatmadılar ama yakındır kapanması
Acele etmeyin daha geçicek kişi varsa jailbreak için geçsin diye bekliyorlardır

Devoloper account satmaları gerek biraz

Hocam sabah ben söylediğimde mümkün değil demiştiniz:D

Hocam sabah ben söylediğimde mümkün değil demiştiniz:D

Ya şaka yapıyorum ciddiyemi alıyorsun
Apple in senin benim 99 dolarımamı ihtiyacı var
Az neşelenin gençler jailbreaksizlik başınızamı vurdu meraklanmayın önemli olan exploit di gerisi gelir sabırsızlanmayın

@serif61 hocam allah aşkına apple in senin 99 dolarına benim 99 dolarıma ihtiyacı yokta neye ihtiyacı var madem 99 dolara ihtiyacı yok niye parayla satıyo dağıtsın bedavaya demek varki ihtiyacı satıyor dimi

Apple’ın 5 dolara bile ihtiyacı var.Kablosuz şarj çıkarıp ayrı satmasından anlayabilirsiniz net olarak ben buna benzer onlarca şey

@serif61 hocam allah aşkına apple in senin 99 dolarına benim 99 dolarıma ihtiyacı yokta neye ihtiyacı var madem 99 dolara ihtiyacı yok niye parayla satıyo dağıtsın bedavaya demek varki ihtiyacı satıyor dimi

Bu tür tartışmalara girmeyi açıklama yapmayı sevmem ama o 99 doları senden alıcam diye
Milyon dolarlık işletim sistemini milletin eline oyuncak edermi sence az düşün bakalım

Apple’ın 5 dolara bile ihtiyacı var.Kablosuz şarj çıkarıp ayrı satmasından anlayabilirsiniz net olarak ben buna benzer onlarca şey

Benim açıklamak istediğim şey tam olarak paraya ihtiyacı olmadığı değildi

O para için itibarını düşürmeyeceğiydi

Ona bakarsan araba alıyorsun araba da yol bilgisayarı var ama kullanmak için gidip bilmem ne paket yükletiyorsun

@serif61 Apple’ın yaptıklarıyla anlattığın bir değil.Apple ihtiyacı olmamasına rağmen nasıl daha çok para alabilirim felsefesiyle çalışan bir marka

Apple’ın her şeyden yüksek para alması tamamen marka imajı ile alakalı yoksa kim cafelerde gerile gerile iphone u masanın üzerine koyar ben söyleyeyim kimse, kim abi pahalı ama iPhone ya bu der kimse. Apple yüksek fiyatlarıyla marka imajı oluşturmuş bir firmadır. Bugun veya yarın kimse Apple dan düşük fiyatlı bir şey beklemesin.

Muhabbet konunun dışına çıktı yeniden. 11.3.1 jailbreak meselesinin sizi birbirinize düşürmesine izin vermeyin 😀 coolstar, lan beer ve apple'n oyunlarına gelmeyin 😬

Muhabbet konunun dışına çıktı yeniden. 11.3.1 jailbreak meselesinin sizi birbirinize düşürmesine izin vermeyin

Ben başta da belirttim bu konularda tartısmaya girmem açıklamam bile sizler hepiniz benim kardeşimsiniz eyvallah

Arkadaşlar çok yakında
Bunun gibi Screenshot ları göreceğiz

4f1af835594e503ce3857718315264e7.jpg

JailbreakTR

Geri