Neler yeni

iOS 11.2.x ~ 11.3.1 Jailbreak Yayınlandı!

uçak modunda denedim şimdi ve share electra yazısı çıktı daha sonra cydia filan gelmedi.

merhaba;
1-2-3 tamamladım ancak " enable jailbreak " kısmında takılıp kaldım, cydia da geldi ama açılmıyor. ne yapmam lazım siri kapalı, parola kapalı, uçak modunda, wifi açık deniyorum, " enable jailbreak " bastıgımda 1/3 diyor ve restart atıyor cihaz :(

**wifi kapalı da denedim olmuyor :(

Son düzenleme:
merhaba;
1-2-3 tamamladım ancak " enable jailbreak " kısmında takılıp kaldım, cydia da geldi ama açılmıyor. ne yapmam lazım siri kapalı, parola kapalı, uçak modunda, wifi açık deniyorum, " enable jailbreak " bastıgımda 1/3 diyor ve restart atıyor cihaz :(

**wifi kapalı da denedim olmuyor :(

Ayarların aynı şekilde kalsın sadece wifiyi de kapat arka arkaya enable jailbreak butonuna tıklamaya devam et 2 defa cydia yı çalıştırdım ama yanlışlıklar yüzünden tekrar kullanılamaz hale geldi bunun başka bir yönü yok sanırım 10 restartta cydia çalışır duruma gelecek devam et

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yardım edin Electra yı yükledim. Jailbreak yazan yazıya tıkladım. daha sonra ekran karardı ve yeniden başlattı kendini açıldığında da bişe olmamıştı tekrar aynı şeyi yaptım yine aynı şeyleri tekrarladı.
[automerge]1531066425[/automerge]
Ekli dosyayı görüntüle 4924

Aynı sorun bendede vardı. Electrayı silip, safariden yükledim ve Harika çalışıyor.
Denemek istersen dün efsane linki paylaşmıştı burada

Gözünüzü seveyim biri yardımcı olsun telefonuma bazı tweakler yükledim telefonumun güç tuşuna bastığımda yani kilitlediğimde cihazı açmaya çalıştığımda telefon spring yapıp yeniden başlıyor sürekli cihazı ne zaman kilitlesem çoğu tweak i kaldırıp denedim tekrar yükledim falan başaramadım da ne yapıcam yardım edin
[automerge]1531085707[/automerge]
Gözünüzü seveyim biri yardımcı olsun telefonuma bazı tweakler yükledim telefonumun güç tuşuna bastığımda yani kilitlediğimde cihazı açmaya çalıştığımda telefon spring yapıp yeniden başlıyor sürekli cihazı ne zaman kilitlesem çoğu tweak i kaldırıp denedim tekrar yükledim falan başaramadım da ne yapıcam yardım edin
[automerge]1531085827[/automerge]
Anemone yi indirince de safe mode a alıyor sürekli tema da yükleyemiyorum kafam karıştı

[automerge]1531085707[/automerge]
[automerge]1531085827[/automerge]
Anemone yi indirince de safe mode a alıyor sürekli tema da yükleyemiyorum kafam karıştı
substrate compatibility layer tweakını kaldırın tüm tweakleriniz silinecek. Birde öyle deneyin.

Telefonu kapatıp açtıktan sonra jailbreak çalıştırmak için electrayı açmaya çalışıyorum ama 3-4 denemeden sonra cydia aktif oluyor. Bu normal mi?

Bende tek seferde oluyor artık jb

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hocam tek seferde oluyor demişsin. Daha benim telefon kapanmadı da jailbreak yaparken bişeyleri kapatıyor musun ?

 IPhone 6⃣ İOs .. MGAC2TU/A 1⃣2⃣8⃣GB A1⃣5⃣2⃣4⃣ €le€ctr mp 1⃣.. Jilbreak  - TV 3⃣ &

Ben diyordum ki 11.3.1 e geçmedim diye inşallah pişman olmam ama şimdi diyorumki iyiki geçmemişim
Baksana sorunlara anlaşılan o ki her geçen gün bir önceki sürümün jailbreak ini arıyacağız berbat jailbreak çıkardılar bu defa

Ben diyordum ki 11.3.1 e geçmedim diye inşallah pişman olmam ama şimdi diyorumki iyiki geçmemişim
Baksana sorunlara anlaşılan o ki her geçen gün bir önceki sürümün jailbreak ini arıyacağız berbat jailbreak çıkardılar bu defa

Sürüm stabil ama jb stabil değil.

Valla aynen öyle kardeşim iyiki geçmemişsin bu electra nın sorunları hiç bitmiyor ya tam oturmadı yada yarım yamalak bize sundular inşallah düzelir şimdi yine başka bir sorunla uğraşıyorum

BİR FİDAN BİN İNSAN

3b842d2c42e5832ca7cf31e098d11433.png
c9fdf29a86e992ccae1a917bdded0e9f.png
775e7f04ff04e77b3d73022c1a9142bb.png
503e918aca845672d1463988c2ffedc7.png
arkadaşlar bilenler lütfen bir yardım etsin zar zor kurdum ama resimlerlerde gördüğünüz gibi olay

50 kere denedim olmadı (11.2.6)

Burdan safari ile tek seferde yaptım. Pc den uğraşmayın telefonda tek seferde safari ile

Geri