Bende Electra var cydia yok ama cihaz jbli ssh bağlantısı kuramıyorum hata veriyor deliricem ya:(
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bende Electra var cydia yok ama cihaz jbli ssh bağlantısı kuramıyorum hata veriyor deliricem ya:(
Merhaba arkadaşlar iPhone x ile jb yükleyen oldu mu ?
Xcode sekmesinden revoke yapın
JailbreakTR
Eski sürüm indirmeniz gerekiyor revoke için.Her adımı dikkatle uyguladım Xcode sekmesinden Revoke yapınca bu hatayı alıyorum
![]()
Şuan Cydia çalıştı teşekkürler herkese
Eski sürüm indirmeniz gerekiyor revoke için.
hangi aşamada kaldın elimden geldiğince yardımcı olayımSinan kardeş ben sana yol gösterdim kendim yolda kaldım. İpa dosyasını kuramadım sen nasıl yaptın?
hangi aşamada kaldın elimden geldiğince yardımcı olayım
Eski sürümü nereden bulabilirim?
Abilerim arkadaslarim. Zar zorda olsa cydia’yi kurdum sabah acildi kaynaklarida yeniledim tweak kurarken 501 hatasi aliyorum diye telefonu restartladim fakat simdi bu ekranda kaliyorum jb’i aktiflestiremiyorum. Bastigimda please wait 1/3 te kaliyo ve habire restart atiyo telefon. Bilgisi olan var mi saatlerdir cildiricam![]()
Her adımı dikkatle uyguladım Xcode sekmesinden Revoke yapınca bu hatayı alıyorum
![]()
...
Electra’da ‘enable jailbrake’ linkine tıklıyorum 1/3’te kalıp restart atıyor, Cydia ikonu geldi ama tıkladığımda uygulamadan atıyor..
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
musa bey telefonu yeniden başlatın bir 10 dk hiçbirşeye tıklamayın daha sonra telefonu uçak moduna alın siriyi kapatın ve electra içinde jailbreake tıklayın olmayınca yine bekleyin adımları tekrarlayın olacaktır.Az kaldı Telefonu duvara çarpmaya
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cydia impactor nasıl kullanılır konusunda ilk mesaj en altta sürümler var oradan indirip yapabilirsiniz. Orada da çözüm anlatılmış zatenEski sürümü nereden bulabilirim?
musa bey telefonu yeniden başlatın bir 10 dk hiçbirşeye tıklamayın daha sonra telefonu uçak moduna alın siriyi kapatın ve electra içinde jailbreake tıklayın olmayınca yine bekleyin adımları tekrarlayın olacaktır.
Cihazı kapatıp açın normal biraz kullanın. Tüm uygulamaları kapatın. Uçak modunu açıp siriyi kapatın sonra deneyin.arkadaşlar geceden beri perişan oldum ya 8 plus telefonum denemedıgım şey kalmadı saniye geciyor 2/3 oluyor sürekli reset atiyor 500 kere resetlendı cihaz zarar görcek diye endişeliyim kaç ay bekledık ama yapamıyoruz sımdı sogudum nerdeyse silip guncelıcem teli cözumu varmı son kez bakıyorum artık sıktı valla :(((
denedim defalarca kapatım açtim teli ama yanlizca uygulamaları kapatmadım sımdı onuda deniyim tekrar saolCihazı kapatıp açın normal biraz kullanın. Tüm uygulamaları kapatın. Uçak modunu açıp siriyi kapatın sonra deneyin.
arkadaşlar geceden beri perişan oldum ya 8 plus telefonum denemedıgım şey kalmadı saniye geciyor 2/3 oluyor sürekli reset atiyor 500 kere resetlendı cihaz zarar görcek diye endişeliyim kaç ay bekledık ama yapamıyoruz sımdı sogudum nerdeyse silip guncelıcem teli cözumu varmı son kez bakıyorum artık sıktı valla :(((