Neler yeni

iOS 11.2.x ~ 11.3.1 Jailbreak Yayınlandı!

Geliştirici olmayan ipayı sakın yüklemeyin hudini betası gibi appstore hiçbirşey indirmiyor.

Geliştirici olmayan ipayı sakın yüklemeyin hudini betası gibi appstore hiçbirşey indirmiyor.

Kardeş böyle birşeyi sadece sen yaşadıysan bu kadar insanı yerinden zıplatma bende öyle birşey olmadı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şimdi tekrardan cydia impactorden mi yapacağız yenisini electra sitesinden indirip? Fakat cydia gider mi ardından 5-6 tane tweak yüklü zarar verir mi bu update?
Nasıl yapmalıyım bu electra update ni?😐

Ekli dosyalar

• ABED1B75-B55E-4144-99F5-494DCE7D7B98.png
    ABED1B75-B55E-4144-99F5-494DCE7D7B98.png
    842.5 KB · Görüntüleme: 38
Şimdi tekrardan cydia impactorden mi yapacağız yenisini electra sitesinden indirip? Fakat cydia gider mi ardından 5-6 tane tweak yüklü zarar verir mi bu update?
Nasıl yapmalıyım bu electra update ni?

Bu yüklü olan Electrayı silip yenisini kuracaksın. Bununla jailbreak yapacaksınız

Bu yüklü olan Electrayı silip yenisini kuracaksın. Bununla jailbreak yapacaksınız

Hocam ben cydia deb ile cydiayı yüklerim lib doasyası ayarladım cydia var ama tıklayınca atıyor :) herhalde dosyaları eksik yapıyorum

Hocam ben cydia deb ile cydiayı yüklerim lib doasyası ayarladım cydia var ama tıklayınca atıyor :) herhalde dosyaları eksik yapıyorum

Jailbreak aktif mi?

Jailbreak aktif mi?

Evet aktif hocam ama cydia dan atıyor bende delectra indirdim unjaşlbreak yaptım sildi şuna electra ile jailbreak yapmayı deniyorum inş olur.

Bu jb tehlikeli söyleyeyim içindeki verileri yedekleyin, jbta safe substrate moduna atmıyor cihazı.

İos 11.3.1 de jb yi yaptım da kullandığınız kaynak ve tweakleri yazar mısınız ?

Bu bölümü ilk bi incele

Her jb yapan bu bölümü ilk bi gözden geçirmelidir gerekli çoğu açıklam
[automerge]1531064539[/automerge]
İos 11.3.1 de jb yi yaptım da kullandığınız kaynak ve tweakleri yazar mısınız ?

Bu bölümü ilk bi incele
Her jb yapan bu bölümü ilk bi gözden geçirmelidir gerekli çoğu açıklam

Son düzenleme:
yardım edin Electra yı yükledim. Jailbreak yazan yazıya tıkladım. daha sonra ekran karardı ve yeniden başlattı kendini açıldığında da bişe olmamıştı tekrar aynı şeyi yaptım yine aynı şeyleri tekrarladı.
[automerge]1531066425[/automerge]
54E6B17F-84E2-4A37-9065-F72355C85D75.png

Son düzenleme:
Geri