iOS 10.x-10.3.3 64bit Uyumlu Tweakler

O Tweak IOS 9-9.0.2'de kaldı
Uzun zamandır güncelleme almıyor

Benzeri bluetooth uygulaması varmı peki bu sürümde çalışan? Pwntunes vardı bilgisayardan itunes olmadan dosya atabildiğimiz tweak o ne durumda bir bilgi varmı?

Kardeş Bilgisayardan dropbox'a yükle , dropbox uygulamasını indir cihaza Sonra ne yaparsan yap yada sitede iTools 3 indir onunla yap

Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro

Kardeş Bilgisayardan dropbox'a yükle , dropbox uygulamasını indir cihaza Sonra ne yaparsan yap
emoji23.png
yada sitede iTools 3 indir onunla yap

Gesendet von
Daha kolay bir yolum var da internet olmadığı zaman dropbox işe yaramıyor malesef.

cihaz 6s sürümüm 10.3.2. Social downloader'i big boss'dan sorunsuz kuruyorum, ayarlardan uygulamaları aktifleştiriyorum ancak indirme seçeneği gelmiyor, yüklü olan uygulamalar son sürümde oldukları için olabilir mi ? app adminle uygulamaları eski sürümlerine yüklesek sorun çözülür mü acaba ?

Bende de aynı indirme seçeneği akifleşmiyo senyapabildin mi kardeşim

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

arkadaşlar bilmiyorum konuşuldu mu ama ben yine de yazıyorum faydası olur illa ki. tekrar jb yaptım appcake"ten indirdiğim uygulamaların yüklenmemesi hatasını aldım. Appcake ve Appsync tweaklerini tekrar kurdum halloldu sorunum. Yanlış hatırlamıyorsam bu hatayla karşılaşanlar olmuştu. Eğer hata veren tweak olursa tweakle birlikte bağımlı olduğu tweaki de tekrar yükleyin büyük bir ihtimalle sorun çözülür.

cihaz 6s sürümüm 10.3.2. Social downloader'i big boss'dan sorunsuz kuruyorum, ayarlardan uygulamaları aktifleştiriyorum ancak indirme seçeneği gelmiyor, yüklü olan uygulamalar son sürümde oldukları için olabilir mi ? app adminle uygulamaları eski sürümlerine yüklesek sorun çözülür mü acaba ?
Social downloader 2.5 sürümü çıktı. Onu deneyin bende çalıştı

Arkaşlar anemone yi hangi repodan indireceğiz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

JailbreakTR reposuna iCleaner pro 7.6.4 sürümü eklenmiş 5.7 mb Betadan çıkmış daha stabil sürüm sanırım. Bigbossda da aynı sürüm var ama 4.1 mb. Farkı nedir? İlk resim jailbreakTR reposu, ikinci resim bigboss reposu? Birisinde iCleaner pro diğerinde sadece iCleaner ama ikisinin de sürümü 7.6.4 3cü resim yine bizim repo 4cü resim bigbossIMG_3915.PNGIMG_3916.PNGIMG_3918.PNGIMG_3917.PNG

Son düzenleme:
[QUOTE="musaeren4141, post: 6622, [/QUOTE]
Gentleman hangi versiyon ss atarmısin hocam bissuru versiyon var ve uyumsuz[/QUOTE]

acf87dccdc7fbc240421ca760f8404b5.jpg

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri